loader
menu

L'alcalde Ballesteros soparà i dormirà en diferents llars de TGN fins que arribin les eleccions

Sergi Casado dijous, 22 de gener de 2015

L'alcalde de Tarragona seguirà sopant i dormint en llars tarragonines d'ara i fins les eleccions municipals. Ho seguirà fent perquè segons ha pogut saber El Circ, Josep Fèlix Ballesteros ja ha passat diverses nits fora de casa en els darrers mesos. Dues a la Part Alta, una al barri del Port, dues a la Granja, una a Bonavista, una a la Vall de l'Arrabassada i una altra a Sant Pere i Sant Pau.

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. / circdetarragona.com

I ho vol seguir fent, per copsar, de primeríssima mà, els problemes reals dels tarragonins. Al més pur estil d'El Convidat, Ballesteros agafarà el trolley, unes espardenyes, el raspall de dents i una muda per l'endemà. Hi soparà i després passarà la nit i recuperarà forces a l'habitació que li proporcioni la família escollida.

I a les 9 del matí s'acomiadarà de la família i reemprendrà l'activitat com a màxim responsable municipal. L'any 2005 feia servir el transport públic, tot i que ara aquest detall no ha pogut ser contrastat.

Fonts pròximes a l'alcalde han explicat que fins ara tampoc existia un protocol establert i que en les cases on pernoctava Ballesteros hi residien famílies que, o bé coneixien la iniciativa, o bé tenen relació amb militants i gent afí amb el PSC. Des d'ara i fins el maig, la intenció és intensificar el contacte i un d'aquests canals és l'atenció personalitzada perquè és l'alcalde qui ve a casa i comparteix sofà i espardenyes amb els tarragonins.

Com demanar-ho

La mesura és electoralista i l'equip de campanya de Ballesteros n'és conscient, i per això, en els darrers mesos s'ha optat per la discreció. No es vol que es repeteixin els episodis de l'any 2007, quan fins i tot algunes televisions van voler entrar a les cases. Aquest extrem és a on no es vol arribar, malgrat que en els propers quatre mesos les pernoctacions de l'alcalde fora de casa s'incrementaran.

La manera més directa de poder optar a que Ballesteros sigui el convidat al menjador de casa és posant-se en contacte amb alcaldia o bé directament amb el Partit dels Socialistes, segons ha pogut saber El Circ. Un cop rebudes les peticions, i per qüestions de seguretat, són estudiades, ja que es tracta de la primera autoritat a nivell municipal.

En les darreres setmanes, Ballesteros també va recuperar les reunions amb amics del facebook.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar