loader
menu

CIUTAT

CiU temptejarà el PSC amb la moció sobiranista en el proper ple

Sergi Casado Ciutat dissabte, 09 de febrer de 2013

Com ja es ve fent en molts Ajuntaments i en Consells Comarcals, el ple de Tarragona del divendres 15 de febrer debatrà la moció sobiranista aprovada pel Parlament de Catalunya amb l'aprovació de 2/3 dels seus diputats. La defensarà el grup municipal de @Convergència i Unió, el qual, de pas, llençarà el guant a l'equip de govern del PSC, que és qui té la paella pel mànec, atès que el PP hi votarà en contra i amb el vot de la regidora d'ICV no en faran prou perquè s'aprovi. "Veurem com reacciona la bancada socialista perquè en moltes institucions s'està veient la indisciplina de vot que hi ha dins del @PSC", s'ha afanyat a explicar la portaveu nacionalista, @Victòria Forns.

La regidora portaveu del PSC, Begoña Floria, dialoga amb la cap de CiU al consistori, Victòria Forns, durant un ple. / circdetarragona.com

Ara fa uns dies, la regidora portaveu de l'equip de govern, @Begoña Floria, no es va voler pronunciar sobre quin seria el posicionament del seu grup en el cas que es presentés una moció sobiranista al consistori tarragoní. En qualsevol cas, va deixar clar que no hi hauria votació individual de cadascun dels edils del govern. També va insistir que el grup del PSC votarà en bloc, deixant entreveure que no es tindrien en compte les diferents sensibilitats que sí coexisteixen dins del Partit dels Socialistes. En aquest aspecte, la líder de CiU té clar que, al final, el vot que pesarà dins del grup del PSC serà el del seu líder, l'alcalde.

Respecte la moció que presentarà el PSC sobre el dret a decidir, des de la federació nacionalista es creu que "l'haurien de retirar perquè l'únic que estan fent és perdre pistonada en el procés de transició nacional".

En la sessió plenària CiU també defensarà una proposta per instar el govern de l'estat perquè signi un conveni per garantir el finançament de les obres del mercat central. Segons els nacionalistes, a dia d'avui, l'Ajuntament de Tarragona únicament ha rebut 0,5 milions d'euros dels 8 milions promesos. També demanarà a la resta de regidors que s'insti al govern del PP perquè enllesteixi les obres de l'autovia A-27 entre Tarragona i Montblanc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar