loader
menu

CIUTAT

L'Institut Tarragona participa en el Concurs europeu Euroscola 2015

El Circ Ciutat dijous, 22 de gener de 2015

Un total de 17 alumnes de 3r ESO de l’Institut Tarragona participen en la XXI edició del concurs Euroscola dedicat a l'Any Europeu del Desenvolupament 2015. Aquest concurs és convocat per l’Oficina d’Informació del Parlament Europeu a Espanya, en col·laboració amb la representació a Espanya de la Comissió Europea i la Secretaria d’Estat per a la Unió Europea. Els dos equips que s’han format a l’Institut Tarragona compten amb el suport del centre d’informació Europe Direct Tarragona.

Foto: Europe Direct TGN

«Una vida digna per a tots: posar fi a la pobresa i donar al món un futur sostenible» és un dels principals missatges per transmetre durant aquest any a la societat europea. El concurs té com a objectius: fomentar l’ús d’Internet i de les noves tecnologies com a instruments educatius, apropar la UE als joves, millorant els seus coneixements i implicació en la construcció d’Europa, fomentar l’aprenentatge de llengües europees, fonamental per aconseguir una Europa unida.

Els concursants hauran d’optar per concursar en qualsevol de les tres versions lingüístiques: castellà, català i anglès. El concurs es desenvoluparà a través d’una plataforma interactiva educativa a Internet: www.euro-scola.com.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar