loader
menu

El president del Nàstic va donar carbasses a Ballesteros i a Convergència i Unió

Sergi Casado divendres, 23 de gener de 2015

Es creurien que hi ha una persona a Tarragona que va donar carbasses a dos dels grans partits polítics de la ciutat perquè fos la seva nova icona a les municipals? Doncs, sí. Josep Maria Andreu, president del Consell d'Administració del Nàstic i un dels personatges públics més reconeguts de la ciutat.

El PSC el va festejar primer i el volia com el gran fitxatge de l'alcalde, i després la federació nacionalista també hi va contactar. En els dos casos, Josep Maria Andreu ho va descartar

Segons ha pogut saber El Circ, el PSC el va temptar, ja fa alguns mesos perquè s'incorporés a la llista de l'alcalde Ballesteros com el gran fitxatge independent, com ho havia estat, per exemple, l'atleta Natàlia Rodríguez, als comicis de 2011. El número per a Andreu hauria estat dels primers de la llista.

Al cap d'uns mesos, l'entorn de Convergència i Unió també es va apropar a l'actual dirigent grana, però en aquest cas, per sumar-se al futur projecte municipal i qui sap per liderar-lo. L'oferiment al president del Nàstic per part de l'entorn convergent es va produir molt abans que entrés en escena l'encara president de la Cambra, Albert Abelló, qui finalment serà l'alcaldable de la federació nacionalista.

El Circ s'ha posat en contacte amb Josep Maria Andreu i el president grana ha confirmat que els dos partits el van festejar per anar a les seves llistes. Però ha estat taxatiu, assegurant que ho va descartar en el primer instant, tant primer al PSC, com després a CiU: "Sempre he dit que no tindré mai cap ambició política i ho mantinc. Ni m'ho vaig pensar".

Andreu és una persona coneguda a Tarragona, però té clar que "el Nàstic no és de cap partit polític, és de Tarragona". Per això, va tancar la porta a la política tarragonina "perquè la meva contribució a Tarragona ha estat deixar-me la pell pel Nàstic".

Actualment, a més, l'equip grana és líder a la lliga, amb la ment posada en el mes de juny, per combatre en el play-off. Les angúnies econòmiques, a més, també són menys i ja s'ha sortit del pre concurs de creditors. El Nàstic li transmet força, però únicament per aplicar-la al Nàstic i, de retruc, també a Tarragona.

La presidenta de la Germandat d'Ecce Homo, en l'òrbita del PSC

Un cop acabat el debat sobre l'alcaldable de CiU, i en espera de conèixer el número 1 d'Unió Democràtica, i que tornarà a ser el 2 de la llista convergent, l'interès està centrat en quin serà el fitxatge del Partit dels Socialistes. En els darrers dies, ha transcendit el nom de la tarragonina Elvira Ferrando, presidenta de la Germandat del Sant Ecce-Homo, qui podria haver rebut també l'oferiment per part del PSC per entrar a la llista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar