loader
menu

CIUTAT

Els veïns de SPiSP reclamen a l'Ajuntament que aturi la degradació del Parc de la Muntanyeta

El Circ Ciutat dissabte, 24 de gener de 2015

Aviat farà tres mesos que l'Ajuntament va decidir no vendre als Mormons 8.000 m2 quadrats a la Muntanyeta de Sant Pere i Sant Pau. Ho va fer per la forta oposició veïnal del moment, i davant la impossibilitat d'arrribar a un consens, el consistori es va fer marxa enrere.

Foto: Plataforma SPiSP

Foto: Plataforma SPiSP

Foto: Plataforma SPiSP

Una imatge de la concentració de l'octubre de l'any passat. Foto: Plataforma SPiSP

També va iniciar els tràmits per modificar el POUM i convertir també en zona verda els terrenys inicialment afectats per la possible venda. La Plataforma en defensa del parc de Sant Pere i Sant Pau, creada a l'octubre de l'any passat, per fi es va poder reunir amb representants dels quatre partits amb presència municipal (PSC, CiU, PP i ICV) per traslladar-los totes les seves demandes i alhora perquè s'actuï ja al parc, atès que la degradació va en augment, tant en accessibilitat, com en neteja o vigilància, entre d'altres.

La llista dels representants veïnals és llarga perquè, al marge de demanar la requalificació promesa per l'alcalde, el que es busca realment és que s'hi faci una actuació integral.

Més neteja, accessibilitat, vigilància, aparells per gimnàstica

Segons la plataforma de SPiSP, l’objectiu de la trobada amb l'Ajuntament era poder traslladar les reivindicacions que els usuaris del parc els han anat enviant en els darrers mesos. Aquest és el llistat complet:

· respectar la totalitat de la zona verda, sense que hi hagi cap tipus d’edificació més.
· la neteja íntegra del parc / zona verda. Actuació que encara no s’ha portat mai a terme.
· instal·lació de papereres i d’una font d’aigua potable
· accessibilitat i arranjament dels camins i accessos amb el menor impacte possible
· reparació de les tanques perimetrals i els aparells de gimnàstica.
· senyalització pertinent
· vigilància per evitar la circulació de vehicles de motor, entre d’altres.

La Plataforma va obrir un perfil a facebook, en el qual molts veïns han anat penjant fotos de denúncia de l'estat del parc.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar