loader
menu

CIUTAT

Una marca de cotxes promociona amb humor un dels seus darrers models a la plaça de la Font

El Circ Ciutat dilluns, 26 de gener de 2015

Una coneguda marca de vehicles japonesa va escollir la plaça de la Font per gravar-hi un dels espots promocionals d'un dels seus models. Potser algú ho recordarà, perquè potser estava a la plaça de la Font fent el vermut. Va ser un dia de la primavera de l'any passat. L'anunci, que ja està penjat a youtube, consisteix en un engany simpàtic i enginyós a diferents clients de Tarragona que estaven interessats en adquirir-lo.

Youtube.com

Youtube.com

La marca els havia citat davant de la porta de l'Ajuntament, on Toyota hi havia muntat un estand amb un model Aygo de prova. El vídeo, gravat amb una càmera oculta, combina imatges i moments que viuen conductor i venedor a mesura que es van donant girs, i no precisament al volant. La història creix enmig d'un caos que fa que la reacció dels tarragonins que hi ha al volant sigui vagi en augment i arribi a un moment de pensar que li estan gastant una broma.

Tot i que el color del vehicle de prova és el vermell, en tan sols uns instants, els propis conductors arriben a reconèixer que potser el color del cotxe sí que era blanc, i que potser li ha quedat gravat el fons vermell de l'estand publicitari i per això pensava que el cotxe era vermell. Hi ha moments en que alguns tarragonins s'escalfen perquè creuen que els estan fotent el pèl. I això és el que fan, tot i que al final tot són rialles.

Tot formava part de la campanya "Go fun yourself", de la multinacional japonesa.

La Tarragona Film Office, com sempre, ha estat l'òrgan qui va fer la gestió i que serveix per projectar, en aquest cas, la imatge de la plaça més emblemàtica de la ciutat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar