loader
menu

Ciutadans també s'adhereix al consens de TGN en defensa del tren

El Circ dimarts, 27 de gener de 2015

El portaveu municipal de l'agrupació de Ciutadans (C's) a Tarragona, Rubén Viñuales, ha felicitat els quatre partits del plenari per la moció conjunta en defensa del tren. “Ciutadans se suma a l'acord i dóna suport a les reclamacions de millores en el ferrocarril”.

Per això, Viñuales ha traslladat la seva felicitació al plenari per “arribar a un acord productiu en una infraestructura clau per al desenvolupament de la ciutat”, però també ha lamentat que “l'acord arribi tard i precisament en any electoral”. De la mateixa manera, ha manifestat que “la connexió entre les dues capitals catalanes més importants ha de ser molt millor” i ha afirmat que “molts tarragonins que treballen, estudien o viatgen a Barcelona agrairan que s'escurci la durada.”

Rubén Viñuales ha reclamat al Consistori que “s'adoptin més acords d'aquest tipus anteposant a la ciutat més enllà d'interessos partidistes i electoralistes”. A més, el portaveu de l'agrupació de C’s ha manifestat la necessitat que “el tren d'alta velocitat arribi a l'estació de la ciutat”, afirmant que “això donaria un salt qualitatiu en promoció i turisme.”

De la mateixa manera, el portaveu tarragoní també felicita el ple de l'Ajuntament per “l’acord en favor les ajudes a les llars d'infants de la ciutat” i ha declarat que “espera que la Generalitat estigui a l’alçada i compleixi amb els compromisos vigents a la ciutat.”


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar