loader
menu

Esquerra Republicana farà els deures abans que ningú

El Circ dijous, 29 de gener de 2015

Esquerra Republicana de Tarragona ha fet els deures abans que ningú i el divendres 30 de gener ja farà oficial la llista per a les municipals del mes de maig. Amb Pau Ricomà nomenat des de fa més d'un any com a alcaldable, la formació republicana va accelerar les gestions i pels volts de Nadal va acabar de contactar amb les persones que ocuparien els primers llocs de la llista.

Foto: circdetarragona.com

Foto: L'executiva local, renovada abans d'hora el juliol de l'any passat.

El partit independentista inclourà membres de Nova Esquerra Catalana i Ciutadans pel Canvi, i també del Moviment Democràtic Català. Tal com va publicar El Circ, tot apunta que el número 2 serà per a la presidenta de l'executiva local, Mònica Alabart; el tres per al sociòleg Xavi Puig (independent), el quatre per a un membre de Nova Esquerra (Jordi Fortuny) i en el cinquè lloc estaria l'ex d'Unió Democràtica Laura Castel, com a integrant del Moviment Democràtic Català.

A l'assemblea estan cridats prop d'uns 140 militants locals.

Ara fa quatre anys, l'any 2011, l'assemblea va haver d'escollir cap de llista entre Sergi de los Rios i Quim Vendrell, i finalment es va decantar per De los Rios, qui va acabar tenint uns resultats desastrosos a les municipals. El número 2 de De los Rios va ser Pau Ricomà.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar