loader
menu

CIUTAT

El vent torna a fer mal al sostre del pavelló del Serrallo

El Circ Ciutat dissabte, 31 de gener de 2015

El Patronat Municipal d’Esports de Tarragona ha informat que les noves ventades de les darreres hores a la ciutat han provocat noves afectacions a la coberta del pavelló del Serrallo i han condicionat les tasques d'apuntalament de l'estructura iniciades durant el dia d'ahir. El sostre del recinte tarragoní ja va patir els efectes de les fortes ràfegues de vent el divendres 30 de gener, quan una superfície d'uns 100 metres quadrats de la lona de la coberta es va desprendre i va oblgar a tallar alguns carrers de l'entorn.

El Patronat d'Esports de Tarragona ha suspès totes les activitats que s'hi havien de fer el cap de setmana

Per aquest motiu i per tal de garantir al màxim la seguretat de qualsevol activitat, tots els partits programats al pavelló tarragoní durant aquest cap de setmana no es podrann jugar en aquesta instal·lació. El Patronat Municipal d'Esports i el Club Bàsquet Tarragona estan treballant per reubicar tots els partits en altres instal·lacions municipals.

Una imatge dels treballs de divendres a càrrec dels Bombers. / Foto: Bombers

D'altra banda, el Patronat segueix treballant per solventar aquestes afectacions en la major brevetat possible i agraeix la comprensió de totes les persones i equips afectats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar