loader
menu

El PP exigeix que s'investiguin a fons tots els locutoris de TGN per comprovar si n'hi ha que financien el yihadisme

El Circ dilluns, 02 de febrer de 2015

El PP de Tarragona ha tornat a radicalitzar el seu missatge contra els locutoris i ara també contra les carnisseries regentades per immigrants. El seu candidat a l'alcaldia, Alejandro Fernández, exigeix a l'alcalde que ordeni una investigació profunda de tots aquests establiments per comprovar si n'hi ha que són cèl·lules que contribueixen al finançament del terrorisme yihadista.

Alejandro Fernández, a més, també s'ha compromès a frenar la instal·lació de mesquites

El líder popular ha instat Ballesteros a dur a terme aquesta actuació urgent, basant-se en una informació publicada pel diari El País en l'edició de l'1 de febrer. Fernández vol que s'esbrini si hi ha locutoris i carnisseries que, segons el rotatiu, formen part de la xarxa de finançament del terrorisme yihadista “hawala”. A més, el PP també vol que es tanquin tots els que estiguin relacionats amb aquesta xarxa.

Foto: www.surfeame.com

El citat diari situa Tarragona com una de les zones de la xarxa on es recapten fons per finançar els atemptats de l’Estat Islàmic, juntament amb altres ciutats com Barcelona, Bilbao, Lleida, València, Santander i Logroño. Segons el diari, a l'estat espanyol hi hauria una xarxa de prop de 300 agents "hawala", majoritàriament d'origen pakistaní. Col·laborarien amb l'Estat Islàmic a la guerra que ara mateix es viu a Síria.

Control de mesquites i "kebabs"

Alejandro ha insistit que cal evitar que Tarragona es converteixi en una centre d’activitats yihadistes i per això és necessari frenar “l’efecte crida”, limitant les llicències de locutoris, kebabs (com ja va demanar la setmana passada) i investigant les ja existents, així com evitar la instal·lació a TGN de més mesquites. “Aquest és el meu compromís si els tarragonins m’elegeixen com a Alcalde”.

El popular ha reclamat “mesures contundents” per “aturar la sensació d’inseguretat que s’ha instal·.lat a la ciutat darrerament, amb episodis com aquest o com el del Parc Central del passat 24 de gener”.

Alejandro ha criticat que la resta de formacions polítiques van acusar el Partit Popular de Tarragona d’islamofòbia i alarmisme quan, recentment, els populars tarragonins van reclamar més vigilància als locutoris i kebabs de la ciutat. El PP també ha recordat que una de les obligacions d’un governant és la de prevenir els problemes per no haver de lamentar-se més tard, i davant de les amenaces cal mà dura: “s’ha demostrat que teníem raó” ha conclòs Alejandro.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar