loader
menu

Abelló qüestiona els Jocs del 2017 i obre el foc amb Ballesteros

El Circ dilluns, 02 de febrer de 2015

Albert Abelló ha sacsejat la precampanya a Tarragona, i ho ha fet atacant i qüestionant els Jocs del 2017, la gran icona del govern Ballesteros. El flamant candidat de Convergència i Unió a les municipals ha abandonat el to cordial que havia estat difonent des de la Cambra de Comerç i s'ha mostrat partidari, fins i tot, a convocar un referèndum entre els tarragonins per veure quin nivell d'acceptació tenen. Això, en el cas que sigui alcalde.

Albert Abelló. / ciu

El missatge d'Abelló també s'allunya del de la seva antecessora, Victòria Forns, qui mai havia posat tants interrogants i tants peròs a l'esdeveniment i feia la sensació que remava en la mateixa direcció que l'equip de govern. El nou alcaldable convergent, en canvi, ha explicat que "intueixo detalls poc clars", tot alertant que "la ciutat no pot fer un xurro de jocs" i "no volem fer el ridícul al 2017".

Els dubtes d'Abelló es fonamenten en la informació rebuda "des de la societat civil", i un cop consensuat amb el seu equip de campanya, la federació nacionalista es planteja tres grans inquietuds:

La primera, els equipaments. “En quina situació es troba el cronograma de la construcció de les obres proposades?", ha preguntat Abelló, temerós que el 2017 s'acabi convertint en un projecte inacabat: "Està molt bé voler fer història, però per fer-ho cal treballar i que hi hagi moviment. La data no es pot bellugar i és inamovible, no es pot postergar o canviar les dates com el mercat central o d’altres projectes de ciutat”.

El finançament dels Jocs és un altre dels punts que no acaben de convéncer Abelló: “En quin estat estàn les aportacions i el finançament? Sabem que des de la Generalitat i la Diputació s’han fet aportacions, però l’estat encara no ha mogut fitxa, i és una peça ben grossa”

Per últim, el llegat que deixaran als tarragonins i tarragonines. Abelló tampoc ho veu del tot clar: “Quins seran els beneficis finals per la ciutat? Volem una ciutat de primera i per això necessitem un Jocs de primera, no ens podem permetre un altre cosa. No podem fer el ridícul al 2017”

Albert Abelló ha destacat que el projecte és “irrenunciable” i dóna “il·lusió a molta gent”, però que cal que sigui molt clar el lideratge d’aquest esdeveniment per “tot el que comporta al nostre entorn i l’exercici de la capitalitat de Tarragona”.

(Escolteu les declaracions d'Abelló clicant el document mp3 adjunt)


Documents

Declaracions Abelló 2017


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar