loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Ensurt a la Part Alta per un petit incendi en el cablejat elèctric d'una façana

Sergi Casado Ciutat > Mobilitat dilluns, 02 de febrer de 2015

El mal estat del cablejat elèctric de la Part Alta ha donat un ensurt, i dels grans, als veïns del bloc que fa xamfrà entre els carrers Merceria i Calderers. Tot un menat de cables elèctrics que penjaven de la façana s'ha incendiat de cop cap a les nou del vespre. Les flames, visibles al llarg de tot el carrer, des de la plaça de les Cols i tambés des del Fòrum, han generat neguit entre el veïnat i han estat ells mateixos els que han trucat al 112.

Fotos: cedides

Fotos: cedides

Fotos: cedides

Fotos: cedides

El veí que ha alertat la Guàrdia Urbana i ha trucat al telèfon d'emergències resideix en el mateix bloc, però ha denunciat que fa una setmana que els cables espeteguen constantment. "Fa una setmana que ja vam trucar a la Guàrdia Urbana i també al 112, però no ens van fer cas, i fins i tot va venir un tècnic d'Endesa i va dir que tot funcionava correctament", ha explicat al Circ el veí de Calderers.

"Ho hem desconnectat tot", ha afegit el veí del nucli antic, mentre contemplava com cremaven els cables i els espetecs continuaven. La Guàrdia Urbana hi ha traslladat una dotació a l'nstant i al cap de mitja hora els Bombers han extingit el foc i també han remullat bona part de la façana.

L'incident ha ocorregut el mateix dia en què una avaria en el suministrament ha deixat sense llum part de l'avinguda Catalunya i de l'avinguda Maria Cristina. Els Bombers també hi han accedit, però s'ha determinat que es tractava d'una avaria i que era tasca d'Endesa. Al cap d'una hora, aproximadament, s'ha restablert el suministrament.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar