loader
menu

CIUTAT

El Rei Felip VI visitarà TGN el 16 de març per conèixer d'aprop el projecte dels Jocs del 2017

Sergi Casado Ciutat dimarts, 03 de febrer de 2015

El Rei Felip VI visitarà Tarragona el proper 16 de març per conèixer d'aprop el projecte dels Jocs del Mediterrani de 2017. D'aquesta manera, el monarca complirà la promesa que va fer a la delegació tarragonina durant una recepció al Palau de la Zarzuela el desembre de 2013 quan era Príncep d'Astúries.

Una imatge de la recepció oficial que va tenir lloc a la Zarzuela el desembre de 2013, quan l'actual monarca era el Príncep d'Astúries. / ajuntament de TGN

Llavors, el regidor i comissionat de l'Ajuntament per als Jocs, Javier Villamayor, ja va assegurar que "el Príncep s’ha mostrat molt il·lusionat per conèixer de primera mà el projecte dels Jocs Mediterranis i s’ha ofert a visitar Tarragona durant el proper any.” En principi, la idea era que pogués visitar TGN durant el 2014, encara que l'abdicació de Juan Carles I van alterar per complet l'agenda.

Segons ha pogut saber El Circ, la Casa Real ja ha confirmat la visita al consistori tarragoní pel dilluns 16 de març. En principi, el monarca espanyol vindrà sense la Reina Letizia. Felip VI, qui ostenta el càrrec de President d'Honor dels Jocs, vindrà a Tarragona a interessar-se de primera mà de l'actualitat de l'esdeveniment i també podria visitar els terrenys on s'ubicarà l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar.

Segons ha pogut saber aquest digital, l'Ajuntament de Tarragona, a través d'alcaldia, ha engegat avui mateix l'operatiu i per això s'ha celebrat una reunió tècnica entre representants de diferents departaments municipals (neteja, protocol, seguretat Ciutadana, l'àrea dels Jocs del 2017...) per tal de començar a treballar plegats perquè tot surti a la perfecció.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar