loader
menu

CIUTAT

Les Gavarres tindrà un outlet de luxe i primeres marques de 40.000 m2

Sergi Casado Ciutat dimarts, 03 de febrer de 2015

Tarragona tindrà un macro outlet de primeres marques a les Gavarres que ocuparà una superfície de 40.000 metres quadrats. Així ho ha penjat en el seu mur de facebook el grup Rossell, que tirarà endavant el projecte juntament amb la gestora de grans centres comercials SCCE.

El macro projecte porta el segell del Grup Rossell, qui ja va intentar obrir-ne un, sense èxit, a Port Tàrraco

Es tractarà d'un outlet de luxe; una iniciativa projectada inicialment a Port Tàrraco, tot i que els 5.000 m2 previstos en aquell projecte ja oblidat res tenen a veure amb els 40.000 m2 que ocuparà el nou outlet. La idea del grup Rossell és dinamitzar l'oferta d'hivern a la Costa Daurada, i atreure el turisme de compres i oci internacional.

Foto: facebook.com/grupo rosell

Els promotors han apuntat també la voluntat de crear sinèrgies amb l'aeroport de Reus i establir ponts de diàleg i col·laboració amb Tarragona i Reus, així com amb les principals ciutats de la Costa Daurada, des de les quals també hi pugui haver fluxe de turistes cap al futur gran centgre comercial.

El grup Rossell no ha fixat cap data per començar els treballs.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar