loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

"El clan dels Chao" obrirà la temporada de primavera dels teatres de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimarts, 03 de febrer de 2015

La nova Temporada de Teatres de Tarragona, la de Primavera 2015 s’avança a l’estació ja que des del 8 de març i fins el 13 de juny es podran veure més de vint espectacles que, d’una banda, resumeixen les millors propostes del moment com són L’Orfe del Clan del Zhao dirigit per Oriol Broggi, L’última trobada d’Abel Folk, Fedra amb Mercè Sampietro, Emma Vilarasau i Lluís Soler, la nova perla de Joan Pera Fer riure és un art i el drama dirigit i interpretat per Josep Maria Pou Prendre partit.

I d’altra banda, treballant cada vegada més aprop del teatre 100% tarragoní, a la programació s’incorpora Transicions de Zona Zalata, Titus Andrònic de Fabulae Tarraconenses, El Bon ciutadà de TeclaSmit i 30 anys, bon dia! de l’Estudi de Música. Així mateix, la música de cambra i orquestral serà també rellevant en la temporada de primavera amb l’Orquestra Camera Musicae, la Banda Unió Musical de Tarragona i l’òpera de Turandot a càrrec del Cor Amics de l’Òpera de Sabadell i l’Orquestra Simfònica del Vallès.

Seguint amb la música una de les propostes més esperades serà la Original Glenn Miller Orchestra que vindrà coincidint amb el Festival Internacional de Dixieland i el concert de Jorge Drexler el proper 12 de juny. La dansa i els espectacles familiars i de màgia també seran presents durant la primavera de teatres.

El programa complet d’aquest primer semestre també inclou els cicles i activitats habituals i incorpora esdeveniments lligats a aquest període de l’any; com el Festival Internacional de Dixieland que ja hem comentat, la Mostra de Teatre Jove, els actes amb motiu del Dia Internacional de la dansa, entre d’altres. Un programa intens amb més de cent trenta actes i més de quaranta entitats implicades en un autèntic festival escènic i musical ric, divers i amb colors diferents.

Així doncs, com a mode de resum, la Temporada de Primavera segueix la línia de les anteriors temporades des de la inauguració del Teatre Tarragona ja fa tres anys i que ha suposat tot un èxit de públic fidel i nou, uns 60.000 espectadors cada any. Aquesta darrera temporada de Tardor-Hivern han passat més de 18.000 espectadors pels teatres i diverses de les funcions programades han exhaurit les entrades.

Així doncs, Teatres de Tarragona ha esdevingut un projecte de ciutat il·lusionant en el qual estan implicades moltes entitats i ciutadans i que vertebra moltes de les inquietuds escèniques i musicals tarragonines, al costat de la resta de programacions i sales de Tarragona.

Foto: Ajuntament de TGN

Imatge promocional de l'obra "Fedra". /Ajuntament de TGN

Consulta tota la programació al circdelacultura, o bé descarrega't l'app gratuïta per a Iphone i Android


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar