loader
menu

CIUTAT

Operatiu policial conjunt a set establiments del barri de Sant Salvador

Sergi Casado Ciutat dimarts, 03 de febrer de 2015

L'endemà que el PP de Tarragona va exigir públicament que s'investiguin a fons tots els locutoris de la ciutat per comprovar si n'hi ha que financien el yihadisme, el barri de Sant Salvador ha estat escenari d'un operatiu policial conjunt entre Policia Nacional, Mossos d'Esquadra, Guàrdia Urbana i Inspecció de Treball.

L'avinguda principal de Sant Salvador. / Foto: Tarragona Ràdio

En concret, s'han inspecccionat dos locutoris, dues carnisseries, una fruiteria, un bassar i una barberia, però no n'ha transcendit cap detenció ni que s'hi busqués cap vinculació amb el finançament del terrorisme yihadista. Ha estat més un control de documentació i d'activitat.

La Guàrdia Urbana ha aixecat 7 actes d'inspecció: 3 en matèria de seguretat, 3 en matèria de salubritat, 4 per falta de documentació i 1 per activitat sense llicència.

La Policia Nacional ha identificat un total de 21 persones i n'ha citat una perquè acudeixi a Estrangeria.

Segons han assegurat al Circ alguns residents al barri, l'operació policial s'ha concentrat a l'avinguda principal. Fonts policials no han pogut confirmat el número de dotacions que hi han pres part, però han assegurat que es tractava d'una inspecció conjunta.

Alguns veïns han explicat al Circ que es tracta de comerços regentats per persones d'origen àrab residents al barri. Els efectius policials han arribat al barri tarragoní al voltant de les set de la tarda i a les entrades principals també s'han colocat patrulles per identificar les persones que anaven dins dels cotxes que entraven i sortien del barri.

L'operatiu s'ha dut a terme amb normalitat i no ha provocat cap incident greu.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar