loader
menu

CIUTAT

Tarragona tindrà el primer 'crowdworking' de Catalunya

El Circ Ciutat dimarts, 03 de febrer de 2015

El president de Telefónica Open Future, Luis Solana, i l’Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, han presidit avui la inauguració oficial d l’espai de crowdworking “Green M1” Tarragona Open Future, que es consolida així amb el primer gran centre d’emprenedoria impulsat per Telefónica que s’ubicarà a l’Espai Tabacalera deTarragona impulsat per Telefónica i l’Ajuntament de Tarragona.

A l’acte d’inauguració hi han assistit també el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura i el tinent d’alcalde de Projectes Estratègics de Tarragona, Javier Villamayor, així com representants d’empreses i institucions del territori.

Tarragona Open Future constitueix el marc de suport vertebrador de l’ecosistema d’emprenedoria de la regió. D’aquesta manera, propiciarà la col·laboració dels diferents agents públics i privats de Tarragona per tal que contribueixin al foment, consolidació i creixement d’idees i startups, al mateix temps s’oferirà una tutela i guia als emprenedors locals per al desenvolupament de les seves accions i en definitiva, fomentarà la innovació i creativitat a les empreses per tal que siguin més competitives i generin llocs de treball de qualitat i riquesa.

La cohesió de tots els agents d’innovació, industrials, acadèmics, financers, químics, etc. és un element clau perquè Tarragona es converteixi en un laboratori viu dels nostres desenvolupaments.
El centre de crowdworking inaugurat avui Green M1, estarà obert a la participació de tots els emprenedors de Catalunya. A les seves instal·lacions es desenvoluparan xerrades, tallers, showrooms, esdeveniments, etc. amb l’objectiu de convertir-se en un dels motors del moviment emprenedor català.

Els espais de crowdworking de Telefónica Open Future són una nova generació d’espais. Són espais d’acceleració, innovació i cooperació per a la transformació dels territoris. Busquen ajudar els crowdworkers en la maduració dels seus nous projectes empresarials i empreses, atraure talent, fomentar al màxim la col·laboració entre els crowdworkers, obrir els projectes dels crowdworkers a la seva millora per tercers (altres crowdworkers, empreses, estudiants, ciutadans, etc.). Connectar els crowdworkers amb finançament i mercat. Convertir els espais, no només en espais de col·laboració per a la millora dels projectes allotjats, sinó en motors de la transformació de l’entorn mitjançant la cooperació. Oferir el talent dels crowdworkers per a la cerca de solucions innovadores per als problemes i reptes del teixit empresarial local.

Telefónica Open Future està concebut per compartir eines i experiències en l’àmbit de l’emprenedoria, mitjançant accions coordinades de totes les parts interessades (xarxes d’emprenedors, grans empreses i PIMES, universitats, governs, institucions, ONGs, sector financer, etc).

Telefónica aporta al seu programa Open Future tota la seva cartera d’inversió i desenvolupament, inclosa la seva xarxa internacional de fons de Venture Capital tecnològic Amérigo, la seva acceleradora d’start-ups Wayra, el programa de beques Talentum, la iniciativa d’emprenedoria social per joves Think Big, i Campus Party, el més gran festival tecnològic del món i una autèntica celebració de la innovació, la creativitat, la ciència i l’oci digital.
Telefónica Open Future vol col·laborar amb les seves iniciatives a la creació de llocs de treball i el desenvolupament econòmic, fomentant un entorn millor per tal que les empreses de base innovadora puguin néixer, créixer i desenvolupar-se en les millors condicions. És per això que el programa contempla la creació de centres d’excel·lència per a emprenedors i el suport a iniciatives de crowdworking vinculades al projecte FI-WARE de la CE.

Foto: Ajuntament de TGN

Foto: Ajuntament de TGN


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar