loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

TGN ja té la primera ràdio per internet: Neix Ràdio Ciutat de Tarragona

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 06 de febrer de 2015

Ràdio Ciutat de Tarragona, la primera emissora de ràdio de la ciutat que emet únicament per la xarxa, ha començat ja les seves emissions regulars. Ho va fer el divendres 30 de gener amb un reconeixement a Manel Pastor, històric radiofonista i publicista de Tarragona. En l’homenatge també hi va participar Josep Maria Martí, un dels referents radiofònics a la demarcació i recentment guardonat amb el premi Ondas per la seva trajectòria.

Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona

Foto: Ràdio Ciutat de Tarragona

L’actualitat de Tarragona i els partits del Nàstic en directe

L’emissora tindrà cada dia un informatiu amb l’actualitat de la ciutat de Tarragona elaborat per Quim Pons i un altre amb l’actualitat del Nàstic a càrrec de Carles Cortés. La nova emissora tarragonina també compta amb col·laboracions puntual de periodistes d'altres mitjans de la ciutat per donar el seu punt de vista sobre algun aspecte d'actualitat a Tarragona.

Les transmissions dels partits del Nàstic seran un altre dels eixos importants de l’emissora. Ràdio Ciutat de Tarragona es va estrenar retransmetent en directe i per la xarxa el Nàstic-Atlètic Balears. L’equip de transmissions estarà format per Carles Cortés, Quim Pons, Joan Alfons López i Helle Kettner. Diumenge també es podrà seguir l'Hèrcules-Nàstic.

A banda d’aquests espais, cada setmana es pot escoltar també el programa “Partit de tornada” que es fa els dilluns a la Sala El Cau. Els propers mesos s’incorporaran a la programació espais de diferents temàtiques (política, cultura, festes, etc.) sempre vinculats a l’actualitat de la ciutat.

Ràdio Ciutat de Tarragona es pot seguir mitjançant la pàgina web (rctgn.cat), amb l’aplicació per mòbil (Android o Iphone) o mitjançant Tunein.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar