loader
menu

CIUTAT

L'escola de sirenes de Tarragona s'exhibeix a l'altra punta del món

El Circ Ciutat diumenge, 08 de febrer de 2015

L'acadèmia de Sirenes de Tarragona, Sirenes Mediterranean Academy, ha triomfat en el seu primer viatge a l'hemisferi sud. L'empresa tarragonina ha estat convidada per la conselleria de turisme de l'ambaixada espanyola a Buenos Aires, i per un prestigiós hotel situat a Punta de l'Est, a l'Uruguai.

Foto: Sirenas Mediterranen Academy

Foto: Sirenas Mediterranen Academy

Foto: Sirenas Mediterranen Academy

Foto: Sirenas Mediterranen Academy

A Punta de l'Est és on les sirenes tarragonines s'han exhibit en un autèntic aparador de luxe. Punta de l'Est és coneguda com la Saint-Tropez de Sud-Amèrica gràcies a les seves precioses platges , els seus sofisticats complexos turístics, luxoses mansions i com no, per ser un dels balnearis més importants i elitistes de Llatinoamèrica.

L'acadèmia tarragonina va ser contractada pels responsables d'un hotel exclusiu, ”Le Club Posada en el mar”, un hotel davant de la platja, amb només una dotzena d'habitacions en les quals s'hi han allotjat estrelles de Hollywood, cantants i artistes. Són famosos que no només busquen turisme de sol i platja, sinó també trobar un esdeveniment cultural exclusiu.

L'experiència de convertir-se en un ésser mitològic ha captivat no només els clients d'aquest prestigiós allotjament, sinó que fins i tot l'empresa tarragonina feia visites personalitzades a domicili. Segons Sirenes Mediterranean Academy, van visitar la casa de la top model Valeria Mazza.

L'arribada de les Sirenes de Tarragona va captar l'atenció de diversos mitjans de comunicació del país. El diari la Nación i la revista Caras d'Argentina, i la Galeria d'Uruguai. La Nación va reproduir en el seu article fragments de la carta d'una nena de 9 anys que explica la seva experiència de convertir-se en una Sirena. La revista Caras i la revista Galeria van fer reportatges sobre les reconegudes models argentines Jimena Buttigliendo i Priscila Prete, que també van viure l'experiència de sentir-se una sirena.

Le Club Posada en el mar és un destí força conegut a l'hemisferi Sud. Actualment s'hi pot visitar l'exposició "Fiesta en tierra de talentos", una mostra amb fotografies, poemes, fragments de peces teatrals i altres petites joies d'autors de la talla de Garcia Loca, Miguel Hernández o Pablo Neruda, entre d'altres. Es tracta d'un petit refugi d'intel·lectuals de parla hispana.

Sirenes Mediterranean Academy, seguint els seus principis d'educació, també va compartir un matí amb nens amb problemes d'exclusió social del col·legi “La Barra 19”. La Sirena els va explicar històries de la Mitologia i Llegendes de Sirenes, i Geografia , situant el Mare Nostrum i a la ciutat de Tarragona.

En aquests moments Sirenes Mediterranean Academy segueix compartint l'experiència de ser un ésser mitològic tots els caps de setmana a Tarragona, a l'Sport Center Royal Tarraco, on també preparen la temporada d'estiu, i que es preveu força atapeïda. De moment, ja tenen en l'agenda viatges als Estats Units, França i Turquia.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar