loader
menu

CIUTAT

Neix d'ARREL: l'ecologisme revolucionari arriba al Camp de Tarragona

El Circ Ciutat dilluns, 09 de febrer de 2015

El Camp de Tarragona ja compta amb diferents entitats ecologistes, però des de diumenge n'ha afegit una altra, però revolucionària. Prop d’un centenar de persones que feien el vermut dominical a les terrasses de la plaça de la Font de Tarragona, van ser testimonis de l’acció de presentació “d’ARREL”, la nova organització definida com a ecologista i revolucionària per l’alliberament animal i de la Terra.

Fotos: D'ARREL

Fotos: D'ARREL

Fotos: D'ARREL

Fotos: D'ARREL

La presentació va consistir en una «performance» on, per una banda, uns especuladors consumien frenèticament ciment en pols esnifat, injectat, fumat, en comprimits orals i supositoris. De l'altra, un grup de porcs despatxaven una carnisseria en la que es venien peces de carn humana mutilada.

La seva portaveu, L. Mateu, explica que l’organització sorgeix de la necessitat que s’identifica al Camp de Tarragona en relació a les mancances que existeixen dins els moviments socials anticapitalistes, sobre la teoria i la pràctica ecologista que hauria d’acompanyar les diferents lluites pels alliberaments que es donen al territori.

“Sorprèn que en un territori tan enverinat ecològicament com és el Camp de Tarragona, no es vertebri una resposta des de l’esquerra anticapitalista a les agressions al medi ambient per part de grans corporacions que s’abanderen rere la creació de llocs de treball. Parlem de petroquímiques, nuclears, projectes de construcció faraònics, turisme basat en la urbanització de la costa...
Tampoc podem estar parlant d’alliberament mentre seguim contribuint a l’explotació de les demés espècies animals, ja sigui per alimentació, vestimenta, entreteniment o experimentació.”, va concloure.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar