loader
menu

CIUTAT

Foment anuncia una trobada 'imminent' amb TGN per posar en marxa la reforma de l'estació de tren

El Circ Ciutat dimarts, 10 de febrer de 2015

Sembla ser que no caldrà cap gran concentració ciutadana en defensa de l'estació de tren de Tarragona. La ministra de Foment, Ana Pastor ha anunciat que en les dues properes setmanes es reuniran amb l'Ajuntament de Tarragona per posar el fil a l'agulla i tancar el projecte de remodelació de l'estació ferroviària i obrir el concurs el més aviat possible.

Www.circdetarragona.com

Pastor ho ha dit en una compareixença al Senat. La titular de Foment ha explicat que si la intervenció encara no s’ha fet, és perquè el projecte inicial s’ha hagut de modificar. Segons Pastor, no s’incloïa l’adaptació al tercer fil. La Ministra del PP també ha recordat que la segona fase del projecte contempla millores en l’accessibilitat, la instal·lació d’ascensor i escales mecàniques, ampliar les andanes i modificar les vies.

També ha aprofitat la seva intervenció per anunciar que abans de l’estiu se sotmetrà a informació pública el projecte del tercer fil. Ana Pastor ha donat resposta així a la pregunta formulada pel senador tarragoní de CiU, Jordi Sendra, qui ha instat la Ministra a "que compleixi enguany amb la ciutat".

Ana Pastor ha explicat que, durant el 2014, per l’estació tarragonina van passar 1.800.000 passatgers de mitjana distància i rodalies.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar