loader
menu

CIUTAT

La Diputació de TGN dóna un impuls a la internacionalització de les PIMES

El Circ Ciutat dimarts, 10 de febrer de 2015

La Diputació de Tarragona ha impulsat una iniciativa dirigida a analitzar les capacitats i recursos de 8 empreses del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que han participat en els premis Emprèn 2013 i 2014, en relació a la possibilitat d’expandir-se amb èxit en mercats exteriors.

Foto: Diputació de TGN

El context econòmic actual és determinant per conscienciar les petites i mitjanes empreses (pimes) de la importància d’una estratègia factible d’internacionalització de la seva activitat. Cal doncs, facilitar noves eines que permetin als projectes participants disposar d’una diagnosi dirigida a mesurar la coherència interna del negoci i a valorar les opcions reals en cas de prendre la decisió d’explorar altres realitats comercials.

La metodologia emprada ha estat dissenyada per la Cambra de Comerç de Tortosa i permet determinar la potencial projecció de cadascun dels projectes, i alhora implementar una estratègia d’expansió territorial. Un seguit de reunions de treball han d’ajudar a les empreses a aprofundir en el propi coneixement i, finalment, la diagnosi resultant ha d’indicar, si és el cas, les correccions necessàries.

Aquest programa forma part del suport a l’emprenedoria que es realitza des de la Diputació, en línia amb l’estratègia corporativa i vinculada a la col·laboració amb l’activitat econòmica local. D’aquesta manera, a les accions d’informació, assessorament, acompanyament, consolidació i formació a les persones emprenedores s’afegeix l’acompanyament en la prospecció de nous mercats.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar