loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

La Sala Zero va desallotjar el local la nit de Carnaval

El Circ Ciutat dilluns, 11 de febrer de 2013

La nit de Carnaval es va acabar abans d'hora a la Sala Zero de Tarragona. La mateixa sala informa en un comunicat que ha penjat al facebook que un usuari de la sala va accionar, sense causa justificada, un dels extintors de pols disponibles a la mateixa tot provocant immediatament un considerable núvol que va obligar a desallotjar la sala i donar per finalitzada la nit.

La sala Zero es va ambientar en un Circ la nit de Carnaval /Sala Zero

En aquest sentit la Sala Zero demana la col·laboració de tots aquells usuaris de la sala durant la nit de dissabte que puguin aportar informació o testimoni dels fets.

la Direcció de Sala Zero vol manifestar el següent:

1. La Seguretat, tant de les persones com del mobiliari, és un principi indispensable per al bon funcionament de la sala. Aquesta s'ha de fonamentar sobre l'estricte compliment de les normatives de la Llei d'Espectacles, així com de les regles que el Dret d'Admissió li proporciona a la sala. La seva política és de tolerància zero als comportaments violents i incívics, sobretot si aquests posen en risc la integritat física de les persones, motiu pel qual la Direcció de la sala ja ha presentat la corresponent denúncia davant de la Guàrdia Urbana.

2. Alguns dels usuaris afirmen poder identificar a la persona o persones responsables i ja s'ha iniciat el procés d'investigació dels fets. En qualsevol cas, s'agrairà la col·laboració de tots aquells usuaris de la sala durant la nit de dissabte que puguin aportar informació o testimoni de l'ocorregut. Una vegada sigui identificada la persona o persones en qüestió, la Direcció de la sala li prohibirà l'entrada de manera indefinida, sense perjudici de les accions legals que se'n puguin derivar dels fets.

3. La Direcció de la Sala vol agrair a tota la resta d'usuaris el seu comportament exemplar durant els fets i el posterior desallotjament, que va tenir lloc amb rapidesa i sense que s'ocasionessin més problemes. El civisme i la bona convivència a l'interior i l'exterior de la sala són valors especialment conreats a Sala Zero i compartits tant per part del personal com dels usuaris de la mateixa. Aquesta és la línia a seguir, amb l'ajuda de tots vosaltres.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar