loader
menu

Abelló es 'disfressa' de Ballesteros i l'acusa der un 'incomplidor patològic'

El Circ divendres, 13 de febrer de 2015

Convergència i Unió a Tarragona, o millor dit el seu candidat a l'alcaldia, Albert Abelló, té ganes de donar-li un altre aire al que resta de precampanya. Aprofitant el Carnaval, Abelló s'ha colat dins de la carpa del Mercat Central i s'hi ha passejat amagat darrere d'una careta de l'alcalde Ballesteros.

Foto: CiU

Foto: CiU

"Per Carnaval tot si val i avui sóc l'home que diu a tot que sí i que després no acaba res. Avui faig el que ell ha fet durant aquests darrers vuit anys: amagar-me darrere una careta de cartó", diu Abelló, que considera que la disfressa que millor li escau al govern socialista és la de Pinotxo. El candidat nacionalista s'ha mofat del seu adversari polític, tot assegurant que la careta que s'havia posat era "la d'un personatge molt conegut a la ciutat: l'incomplidor patològic."

Abelló li ha enviat el dard a Ballesteros durant el concurs de disfresses dels paradistes del Mercat amb una disfressa peculiar.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar