loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

'Prehistoric tour' arriba a TGN amb 30 dinosaures a mida real

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 13 de febrer de 2015

El pròxim 21 i 22 de febrer es podrà veure al Recinte firal de Tarragona “Prehistoric Tour”, una mostra itinerant que ja ha visitat altres ciutats europees amb un gran èxit i que permet el visitant endinsar-se en l’època prehistòrica i veure 30 dinosaures a mida real, la reproducció d’un mamut llanut i escenes de la vida de l’Home de Neandertal.

Una imatge de l'exposició, en el seu pas per León. / diariodeleon.es

L’exposició, que va néixer de la passió per la Prehistòria d’un grup d’amics científics, ocupa una superfície d'uns 1.300 m2 i està formada per una important col·lecció privada de fòssils i esquelets. Durant el recorregut, l’Home del Neandertal ens convidarà a conèixer la seva vida diària, com era la seva alimentació, la caça del mamut, la vida a les cavernes i els seus ritus i costums.

S'hi podran veure reproduccions de Tiranosaures, Parasaurolophus, Estegosaure, Estiracosaure, Protoceratops, Alosaure, Triceratops i, a més, una animació audiovisual sobre pantalla gegant).

EL “Prehistoric Tour” ha visitat diferents ciutats d’Europa i ha assolit un rècord de públic a ciutats com Bèlgica, amb 300.000 visitants. Les entrades per l’exposició a Tarragona tenen un preu de 6 euros i es podran adquirir a l’entrada de la mostra (Recinte firal, davant l’estació RENFE) els mateixos dies 21 i 22 de febrer d’11 a 14h i de 17 a 21h.

Informació dels horaris i entrades:

Exposició: PREHISTORIC TOUR (al Recinte firal, davant de l’estació de Renfe)

Dies: dissabte 21 i diumenge 22 de febrer 2015

Horari: 11-14h i de 17-21h

Preu de l’entrada: 6€ (els menors de 2 anys tenen l’entrada gratuïta)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar