loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La Baixada del Pajaritu torna als seus orígens

El Circ Cultura i patrimoni dissabte, 14 de febrer de 2015

L'endemà de la Disfressa d'Or, als Carnavals de Tarragona toca la Baixada del Pajaritu. Enguany, el descens d'andròmines ha tornat als seus orígens i ha recuperat el seu escenari inicial. Vint-i-un grups han fet la baixada des de la plaça del Rei fins al carrer Cos del Bou. Com sempre, n'hi ha hagut que s'hi han esmerat, i en canvi, d'altres han optat per una disfressa menys elaborada però igualment cridanera.

Reivindicacions per un carril bici, un grup de lluita contra el virus Ebola o l'escenificació d'Star Wars han estat algunes de les moltes imatges que ens ha ofert la Baixada del Pajaritu 2015.

L'acte ha tornat a portar el segell de La Pipel, un col·lectiu d'animació incombustible que ha tornat a aparcar la ploma per apostar pel Carnaval més canalla i menys encorsetat de les rues. La festa ha continuat amb sessions musicals a càrrec de Dijeila i Jordi Cruz.

Aquí us deixem una galeria d'imatges


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar