loader
menu

ERC també desaprova la politització del Carnaval de TGN per part de l'alcaldable de CiU

El Circ dilluns, 16 de febrer de 2015

L'estil de fer política del nou candidat de Convergència i Unió a Tarragona, Albert Abelló, continua guanyant detractors. Després que l'alcalde Ballesteros va evitar confrontar-s'hi enmig de la Disfressa d'Or, l'endemà de l'episodi de les caretes al Mercat, ara la crítica cap al cap de llista nacionalista ha vingut d'Esquerra Republicana.

Foto: ciu tarragona

En el seu nou web, el candidat Pau Ricomà ha deixat anar que la tàctica d'Abelló (sense fer-ne una menció explícita) no és gaire nítida per a una persona que aspira a representar tots els tarragonins. "Voler convertir-se en protagonista d’una festa quan no et toca és una actitud bastant dubtosa per algú que vol ser alcalde".

Els qualificatius de Ricomà deixen entreveure un distanciament amb l'estil del nou cap de llista convergent, al qui critica que no s'hagi pogut estar de buscar el protagonisme durant els Carnavals; una festa per als ciutadans. "En política, com en la vida, s’ha de saber quin és el teu lloc en cada moment. Aquests són dies en què regna a la ciutat el rei Carnestoltes, que ens ofereix un cert parèntesi en les nostres rutines habituals amb la seva crida a la festa i la disbauxa. Em pregunto si era tan difícil respectar aquests dies tan especials per a la ciutat?

En la seva pàgina a la xarxa, el cap de llista de la formació independentista destaca l'èxit del Carnaval tarragoní en totes les seves vessants: "Tothom hi troba el seu Carnaval. Ja sigui en les rues, la Disfressa d’or, la Baixada –i des d’aquest any també la Pujada- del Pajaritu, actes als barris i entitats…Però també una oferta gastronòmica de qualitat, amb els pastissers i artesans molt implicats. El caràcter polièdric i l’esforç d’organització, creativitat i el treball de les colles són els seus grans actius del Carnaval de Tarragona".


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar