loader
menu

CIUTAT

El Rei Felip VI visitarà la Tabacalera, la TAP, les restes romanes i dinarà al Tinglado de TGN

Sergi Casado Ciutat dimarts, 17 de febrer de 2015

La visita que farà el Rei Felip VI a Tarragona el proper 16 de març farà que s'hi estigui pràcticament tota la jornada. Tal com va avançar El Circ, el monarca espanyol vindrà a Tarragona d'aquí un mes per conèixer d'aprop el projecte dels Jocs del Mediterrani de 2017, dels quals n'és el president d'Honor.

El proper 16 de març, el monarca passarà bona part del dia a la ciutat per conèixer d'aprop el projecte dels Jocs del 2017

Per aquest motiu i, en compliment d'una promesa que va fer a Tarragona quan era Príncep d'Astúries, el viatge fins a Tarragona no es limitarà a una sola visita. L'agenda d'activitats es preveu farcida i el contacte amb els agents polítics del territori també serà constant. Durant la seva estada a la ciutat es desplaçarà a diferents espais i recintes de la ciutat.

Moment de la recepció al Comitè Organitzadors dels JJMM 2017, quan Felip de Borbó era Príncep d'Astúries. Foto: Casa de S.M. el Rey / Borja Fotógrafos:

Segons ha pogut saber El Circ Felip VI arribar amb avió fins a l'aeroport de Reus, abans de mig matí. Des d'allí es dirigirà cap a l'Ajuntament de Tarragona, on serà rebut per totes les autoritats, amb l'alcalde Ballesteros al capdavant, i podria tenir lloc l'acte oficial de nomenament de president d'Honor dels Jocs.

Un cop acabi la recepció, començaran les visites estrictament de treball. Els membres del Comitè Organitzador portaran Felip VI fins a la Tàrraco Arena Plaça, l'únic dels grans recintes del 2017 a Tarragona que ja està enllestit i que acollirà diferents disciplines esportives. També estaria previst que el seguici Reial es desplaci fins al complex de la Tabacalera, centre neuràlgic dels Jocs del 2017.

En l'agenda també hi figura una visita als terrenys on es construïrà l'Anella Mediterrània, al barri de Campclar, encara que ni tan sols han començat els moviments de terres. I també visitarà part del conjunt patrimonial de Tàrraco. La Catedral sembla que podria ser un dels destins del monarca.

Felip VI també dinarà a Tarragona. A diferència de la darrera visita reial, a mitjans dels noranta, quan regnava Juan Carlos I i el dinar es va celebrar a l'hotel Imperial Tarraco, en aquesta ocasió el lloc escollit és el Serrallo. En concret, en un dels Tinglados del Moll de Costa. Segons ha pogut saber El Circ, al dinar tan sols hi anirà un grup reduït i tot apunta que s'inclouran aliments de Tarragona.

L'operatiu a nivell estrictament municipal es va posar en marxa la setmana passada, en una reunió entre representants de diferents àrees de l'Ajuntament i d'alcaldia per coordinar la visita reial.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar