loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Colours Fantasy guanya el premi a la millor comparsa del Carnaval de TGN

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 18 de febrer de 2015

El Carnaval 2015 de Tarragona ja té guanyadors. Colour Fantasy, de l'AAVV La Granja, s'ha endut el premi a la millor comparsa i organitzarà el seguici del Rei Carnestoltes l'any 2016. En segona posició, Cromatic Fusion, que representarà el seguici de la Concubina.

El segon premi va ser per a Cromatic Fusion, guanyadora de la Disfressa d'Or. El primer organitzarà el Seguici del Rei Carnestoltes de 2016 i el segon, el de la Concubina

El llistat de premis

Foto: Ajuntament de TGN

Premi Honorífic "COMPARSA CONSTANT 2015", a la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, tingui la trajectòria de més durada en el Carnaval de Tarragona per a l'AMPA Carmelites, que surt al Carnaval des del 2001.

Premi Honorífic "PARTICIPACIÓ 2015", a Club Vaixell, per l’energia, la capacitat d’integració i la feina realitzada. El guardó premia la comparsa que, a proposta de la Comissió del Carnaval, hagi assolit mèrits que acreditin una marcada i desinteressada voluntat participativa.

La cabra de la Colla la Bóta també es va endur un premi: Premi Honorífic "ANÈCDOTA 2015" a la situació circumstancial que, a criteri de l’organització municipal adscrita a la Conselleria de Festes, hagi estat més simpàtica durant la celebració dels actes del Carnaval 2015. Els arguments són més que sòlids: "A la cabra de la Colla la Bóta per la capacitat d’interactuar amb el públic i crear un ambient humorístic i crític."

També es van repartir 13 Premis EX AEQUO a la Qualitat per a les tretze comparses que obtinguin millor puntuació en la Rua del Dissabte i que intervindran en la Rua de Lluïment del Diumenge de l’any 2016.

- AMPA CARMELITES

- AQUÍ HI HA MARRO

- ASSOCIACIÓ DE VEÏNS L’ALBADA.

- ASSOCIACIÓ DE VEÏNS RIU CLAR

- COLOURS FANTASY-AVV LA GRANJA

- COL.LECTIU DE DONES DE. SANT SALVADOR

- COMPARSA CAYO LARGO

- COMPARSA LA UNIÓ

- CROMATIC FUSION

- ESCOLA DE DANSA I COMPARSA GRUP AERODANCE

- GRUP DE DANSA I COMPARSA DISC 45

- LA TÀRRACO DE LUXE

- LA BALLARUGA

- SINHUS SPORT

- SOM I SEREM


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar