loader
menu

L'Ajuntament convida els tarragonins a valorar l'acció municipal dels darrers quatre anys

El Circ dimecres, 18 de febrer de 2015

Dues setmanes després de la posada en marxa de l'app per denunciar l'incivisme Epp, l'Ajuntament de Tarragona ha engegat una nova iniciativa per seguir interactuant amb els seus ciutadans.

En aquesta ocasió, es tracta d'una enquesta voluntària, denominada "Valora Tarragona" i que es farà per internet. L’Ajuntament vol saber què pensa la ciutadania i quina opinió té de l'acció municipal en els darrers quatre anys. Per això, ha posat en marxa aquest qüestionari on-line, en col·laboració amb l’empresa d’estudis d’opinió CERES.

L'estudi pretén ser una eina per valorar l’acció municipal i oferir la visió de la ciutat que tenen els tarragonins i tarragonines. Aquest projecte pretén obrir noves vies de comunicació i relació entre la població de la ciutat i l’Ajuntament a través de consultes periòdiques que es faran telemàticament a una mostra de veïns i veïnes que col·laboren lliurement i voluntària i que es comprometen a participar en el projecte durant un mínim de 4 consultes.

L’Ajuntament de Tarragona podrà conèixer de primera mà la opinió de la població entorn la tasca que realitza i les necessitats que té el ciutadà per tal de millorar la gestió municipal.

La participació en el projecte és totalment voluntària. Només cal omplir un formulari d’inscripció al qual s’hi pot accedir a la pàgina web www.tarragona.cat/valora. Se seleccionarà una mostra de 250 persones entre totes les que hàgin contestat aquest formulari, de manera que representin els diferents perfils que hi ha entre la població de la ciutat i donant prioritat a l’ordre d’inscripció. Les persones que no es seleccionin podran participar posteriorment si es produeixen baixes o en determinats moments en què es facin relleus de la mostra.

Els resultats de l’enquesta es podran consultar lliurement al web municipal www.tarragona.cat/valora

Per tal de garantir la confidencialitat i l’anonimat de les persones participants, en el mateix correu s’adjuntarà una carta de confidencialitat signada per l’empresa especialitzada en estudis d’opinió Ceres, que es troba inscrita al Registre Oficial de Fitxers de l’Agència de Protecció de Dades, donant compliment a tots aquells requisits que la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal imposa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar