loader
menu

Un informe conclou que l'Ajuntament de TGN paga als seus proveïdors en només 11 dies

El Circ dijous, 19 de febrer de 2015

L'Ajuntament de Tarragona paga als seus proveïdors en 11 dies i aquesta tònica es mantindrà al llarg del 2015. A més, els ingressos corrents, les despeses i l’estalvi net són positius. Així es desprèn de l’informe d’Intervenció General del darrer trimestre de 2014 sobre l’execució del Pla d’Ajust, i que passarà pel plenari del divendres 20 de febrer.

Una de les dades més positives, segons ha informat l'Ajuntament, és que el període mig de pagament a proveïdors durant el darrer trimestre de l'any passat va millorar molt i actualment se situa en 10,94 dies, calculat segons el RD 635/2014 de 25 de juliol. Per tant, el consistori tarragoní afirma que aquesta xifra indica que el període mig de pagament està per sota dels 30 dies establerts segons la normativa vigent. L’informe diu que “de no variar les condicions actuals, el període mig de pagament s’estima que es mantindria al llarg de tot el 2015”.

Foto: circdetarragona.com

Una altra de les magnituds financeres i pressupostàries que recull l’informe és l’estalvi net a 31 de desembre. Aquest és positiu i, fins i tot, superior a la previsió de tancament de 2014. En definitiva, al tancament de l’exercici 2014 presenta capacitat de finançament, donant compliment al Pla d’Ajustament.

Segons l'informe, s'han incrementat un 8,24% els ingressos corrents respecte a la previsió anual de 2014. També es detecta un creixement de l’1,39% de les despeses corrents respecte al mateix pla. Pel que fa a les despeses totals, s’ha produït un increment del 0,87% de la projecció anual del 2014 respecte al Pla d’Ajust.

L'informe recull també un estalvi net a 31 de desembre, positiu i, fins i tot, superior a la previsió de tancament de 2014.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar