loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa i Toni Clapés donaran el seu testimoni al cicle 'Experiència de periodista'

El Circ Cultura i patrimoni divendres, 20 de febrer de 2015

Els periodistes Sergi Vicente, Cristina Puig, Xavier Aldekoa i Toni Clapés participen en la setena edició del cicle de conferències Experiència de periodista, que organitza la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya i la Càtedra Repsol d’Excel·lència en Comunicació, amb el patrocini de Repsol i la col·laboració de l’Ajuntament de Tarragona.

Una imatge de la presentació del cicle de conferències. Foto: repsol

Sergi Vicente, actual director de Barcelona TV. foto: facebook.com

L’activitat s’inclou en l’acord de col·laboració entre la Demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes i Repsol, consistent en diferents accions de comunicació d’interès pels periodistes i la societat en general, que aquest 2015 es renova per tercer any consecutiu.

El director de BTV Sergi Vicente inaugurarà el cicle dilluns 23 de febrer; El 2 de març serà el torn de Cristina Puig, fins fa poques setmanes presentadora d’El Debate de la 1; el dia 9 d’aquest mateix mes hi participarà Xavier Aldekoa, corresponsal de La Vanguardia a l’Àfrica; i el punt i final del cicle el posarà el popular comunicador Toni Clapés.

L’objectiu del cicle de conferències és que reconeguts professionals dels mitjans de comunicació posin a l’abast del públic la seva visió del món de la comunicació i la vivència personal del procés d’informació pública.

Aquest cicle es du a terme ininterrompudament des de l’any 2009, i ha comptat amb la participació de Xavier Graset, Josep Capella, Ferran Espasa, Josep M. Martí, Pilar Aymerich, Joan Salvat, Milagros Pérez Oliva, Jordi Basté, Pepe Baeza, Josep Cuní, Rosa M. Calaf, Xevi Xirgu, Llibert Teixidó, Màrius Serra, Carles Capdevila, Rafael López-Monné, Raquel Sans, Antoni Coll, Ramon Besa, Fàtima Llambrich, Antoni Bassas i Josep Martí Gómez.
Les conferències es duran a terme a les 19.30 hores a l’Antiga Audiència de Tarragona (Pl. del Pallol, 1-3). L’ entrada és lliure.

El programa

Dilluns, 23 de febrer de 2015: Sergi Vicente (Barcelona, 1975)

Sergi Vicente (Barcelona, 1975) va estudiar periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i va començar a treballar el 1999 a Televisió Espanyola com a reporter local. Va ocupar la corresponsalia de Televisió de Catalunya a la Xina entre 2003 i 2014. Actualment és el director de Barcelona Televisió i Barcelona FM.

Dilluns, 2 de març de 2015: Cristina Puig (Barcelona, 1972)

Cristina Puig (Barcelona, 1972), llicenciada en Ciències de la Comunicació per la UAB, ha treballat sobretot a la ràdio i a la televisió. Durant quatre anys va fer, als matins a Rac1, el programa L’Hora del pati, amb Albert Om, amb qui també va copresentar durant cinc anys El Club a TV3. Després va fitxar per TVE, on va presentar, entre d’altres, 59 segons i El Debate de La 1.

Dilluns, 9 de març de 2015: Xavier Aldekoa (Barcelona, 1981)

Xavier Aldekoa (Barcelona, 1981). Llicenciat en Periodisme i estudiant de Ciències Polítiques, des de l'any 2009 viu a Johannesburg, Sud-àfrica. En els últims anys ha cobert múltiples conflictes i temes socials a Somàlia, RD Congo, Angola, Mali, Zimbabwe i més de 30 països africans. És corresponsal de La Vanguardia a l’Àfrica i realitza reportatges de televisió per a diferents mitjans.

Dilluns,16 de març de 2015: Toni Clapés (Barcelona, 1967)

Toni Clapés (Barcelona, 1967). A mitjans dels anys 1990 va formar part del programa El Terrat, presentat per Andreu Buenafuente, a Ràdio Barcelona. Va iniciar la seva carrera com a presentador radiofònic en solitari al capdavant del programa Versió original, emès des de 1997 per Catalunya Ràdio i des del
2005 per RAC 1, amb el títol Versió RAC 1. A televisió, ha treballat en diversos programes, i actualment copresenta el concurs Com som, a TV3.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar