loader
menu

CIUTAT

La primera promesa d'Albert Abelló: aparcaments a TGN per tres euros al dia

El Circ Ciutat dilluns, 23 de febrer de 2015

L’alcaldable de Convergència i Unió a Tarragona, Albert Abelló, ha anunciat avui la primera proposta que posarà en marxa si surt escollit alcalde. Ho ha fet en matèria de mobilitat i emprant el mateix discurs que ja va fer servir quan encara president de la Cambra de Comerç, quan va denunciar els preus abusius de l'aparcament públic a la ciutat.

Ara ja com a candidat, Abelló ha explicat que vol acabar amb la desordenada i mal gestionada política d’aparcaments actuals. La proposa es basa en unificar i abaratir les tarifes. Aposta perquè totes les places d’aparcament públiques, tant les dels pàrquings (2.663) com les de l’àrea regulada (5.507), costin un màxim de 3 euros al dia.

Per exemple, el cap de llista de CiU aposta per unificar l'aparcament de la Plaça Corsini (que actualment compta amb 423 places) amb el que s'està construint sota del Mercat Central (que tindrà 326 places). El nou pàrquing tindrà una capacitat per a 749 vehicles i donarà resposta la gran necessitat d'aparcament públic que hi ha actualment al centre de la ciutat

Pel que fa a la unificació tarifària, anirà acompanyada de la creació de la targeta ciutadana/autònom, adreçada a tots els residents i als treballadors autònoms que acreditin tenir negoci a la ciutat. Permetrà que la primera hora d’aparcament a qualsevol de les places públiques de la ciutat sigui gratuïta. es posarà en marxa la targeta ciutadana/autònom.

La proposta d’Albert Abelló també inclou la col·locació de panells informatius a totes les entrades de la ciutat amb l’objectiu d’informar de les places públiques disponibles i el seu preu, que serà d’un màxim de 3 euros. A la xarxa, Abelló també critica el preu dels pàrquings tarragonins en una típica conversa d'ascensor. (Mira el vídeo)


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar