loader
menu

El Govern de Corea del Nord obre a TGN la primera 'oficina d'amics' de tot l'estat

Sergi Casado dimarts, 24 de febrer de 2015

Tarragona compta, des del 14 de febrer, amb la primera oficina de l'Associació d'Amistat amb Corea del Nord, la KFA (Korea Friendship Association). El dia dels enamorats, però amb el règim nord-coreà, es van reunir en un local de la ciutat per celebrar amb tots els honors l'obertura de la primera oficina de la KFA a l'estat espanyol.

Foto: coreasocialista.wordpress.com

Foto: coreasocialista.wordpress.com

Foto: coreasocialista.wordpress.com

A l'acte, que no havia transcendit públicament, hi va estar present l'ambaixador de la República Popular de Corea a Madrid, Kim Hyok Chol; el president de la KFA, el tarragoní Alejandro Cao de Benós; el secretari de la KFA, Hwang Tae Hyok; així com membres i amics de la KFA de l'Estat i membres d''una delegació de la KFA de Dinamarca.

La data no va ser triada a l'atzar, ja que el 16 de febrer els nordcoreans celebren el Dia de la Estrella Luz, que commemora el naixement del dirigent Kim Jong Il l'1942.

En el perfil de facebook de Cao de Benós se'n fa esment, així com de les intervencions que ha fet en els darrers dies en diferents televisions d'àmbit estatal. A la reunió de Tarragona, de la qual no n'ha transcendit la ubicació i el carrer concret, les intervencions de tots els assistents van deixar palès que "faran front a cada atac amb fèrria unitat"

Els tarragonins amics i simpatitzants del règim comunista de Pyong Yang també van aprovar per unanimitat una carta dirigida al Comandant Suprem Kim Jong Un. Abans de finalitzar l'acte, l'ambaixador de Corea del Nord a Madrid va atendre les preguntes dels tarragonins amics de Corea del Nord.

Tot i la presència a Tarragona d'un ambaixador, fonts de ls Subdelegació del Govern a Tarragona han assegurat al Circ que no tenien constància del viatge del diplomàtic asiàtic a la ciutat.

Els assistents a la reunió, principalment els tarragonins, van mostrar la seva decidida intenció de carregar l'oficina de treball per fomentar dia a dia la solidaritat i el suport a la República Popular Democràtica de Corea.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar