loader
menu

CIUTAT

Entitats veïnals de Bonavista denuncien el brot de violència que es viu al barri

El Circ Ciutat dimarts, 24 de febrer de 2015

La Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET) demanarà aquesta setmana una reunió urgent amb els responsables dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Tarragona. La CET ha pres aquesta decisió després d’haver rebut informacions de diverses entitats amb seu a Bonavista que alertaven que durant les últimes setmanes s’ha detectat un augment dels casos de violència als carrers del barri tarragoní.

Una imatge del mercat dels diumenges a Bonavista. / circdetarragona.com

Concretament, aquestes associacions han fet saber a la Coordinadora que hi ha un grup de vàndals que està “atemorint” els comerciants d’una part del barri, mentre que una altra banda ha comès algun robatori (utilitzant la violència) que ha tingut com a víctimes a persones de la tercera edat.

El president de la CET, Ángel Juárez, ha explicat que “les entitats de Bonavista ens han fet saber que hi ha gent preocupada, així que hem decidit actuar, perquè la seguretat ciutadana és un dels temes que més importància tenen per la Coordinadora”.

Juárez també ha recordat que “ja hem dut a terme algunes reunions amb la participació conjunta de Mossos i Guàrdia Urbana i en general han estat molt positives. Confiem que aquest cop també ho sigui i els cossos policials ens informin i expliquin com actuaran a partir d’ara, ja que ens preocupa que un barri tan tranquil com Bonavista comenci a patir aquest tipus d’incidents tan indesitjables”.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar