loader
menu

L'alcalde de TGN declara que té 562 euros al banc, i repartits en tres comptes

El Circ dimecres, 25 de febrer de 2015

L'alcalde Ballesteros va fer públics els seus béns i el seu patrimoni després de la conferència sobre l'estat de la ciutat. Ho va fer en un exercici de transparència, i alhora instant, de manera indirecta, als altres candidats perquè facin el mateix exercici.

Ballesteros, just abans de començar la conferència. / circdetarragona.com

Segons un document signat davant de notari del 12 de febrer d'enguany i que es va distribuir en acabar la conferència, l'alcalde de Tarragona 'només' té 562,35 euros al banc, i repartits en tres comptes. Com a actiu, també compta amb una meitat indivisa d'un habitatge a l'avinguda Vidal i Barraquer, que és on resideix i una 1/9 part indivisa "en nua propietat" d'un habitatge al carrer Mallorca. (podeu consultar l'acta notarial en els dos documents adjunts)

També un Audi Q-5, un pla de pensions de 81.900 euros i quatre obres d'art: un quadre aquarel·la de J.B. Plana, un quadre a l'oli de Tito Figueres, un quadre aquarel·la de Guillaumet i una litografia de Subirachs.

Com a passiu, l'alcalde Ballesteros té signat un crèdit bancari amb un saldo pendent de 14.000 euros.

En la seva declaració, l'alcalde afegeix que "els únics i exclusius ingressos que té són els derivats de la seva funció com a alcalde de Tarragona i que no és propietari ni participa en cap empresa o societat".

Cobra més de 60.000 anuals bruts des de 2007

El que no apareix en el document notarial és el salari que cobra l'alcalde, que se situa en torn als 60.000 euros anuals bruts; una quantitat que ha vingut cobrant des que va accedir al càrrec l'any 2007.


Documents

Béns i patrimoni de Ballesteros (2)

Béns i patrimoni de Ballesteros


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar