loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

La sàtira política arriba al teatre Magatzem amb 'Demagogiqué'

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 25 de febrer de 2015

Demagogiqué s'estrena aquest divendres 27 de febrer a les 20 hores, al Teatre el Magatzem de la Cooperativa Obrera Tarraconense. L'entrada val 2 €. Aquesta obra és un espectacle de sàtira política que s'expressa mitjançant la poesia, la cançó i el teatre. Els textos originals són de la tarragonina Teresa Domingo Català, autora d'altres llibres de poesia i teatre, amb un component crític important, que es converteix sovint en còmic il·lustrat i/o acte de literatura viva.

Artur Mas té el seu sonet, així com els Pujol. Mirant cap a la dreta no podia faltar Bárcenas i canviant de sentit estan les cançons a Pedro Sánchez i la dedicada a Podemos. També apareixen la monarquia i els comptes de Suïsa, i els qui pateixen tots els excessos: els desnonats i altra gent de a peu.

Les actrius Ángeles Serrano i Cecília Panisello aniran desgranant en un diàleg còmic diversos assumptes i personatges de l'actualitat.

L'espectacle és una suma de peces mixtes de teatre i poesia musicada.

La part musical anirà a càrrec de Malamergo que ha creat unes músiques adaptades als textos. Aquest grup catalanoaragonès està integrat per José Hernando (veu i guitarra), José María Marco (guitarres) i Marc Rocamora (bateria i percussions).


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar