loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

Neix una nova banda de blues a TGN: 'The Drivetrains'

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 25 de febrer de 2015

El proper diumenge 1 de març, la nova banda de blues de Tarragona, The DriveTrains, farà el seu concert de presentació a la Sala Zero, a les 19:30h amb entrada lliure.

Aquesta nova banda neix arrel del Festival Internacional Tarragona Blues (FITB), amb la que es pretén poder acollir artistes de renom internacional donant la oportunitat a músics de la ciutat a ser convidats a compartir-hi escena.

Foto: www.thedrivetrains.com

Ja hi ha noms d’artistes internacionals interessats en la banda que el FITB ha anat contactant durant les passades cinc edicions i que s’aniran publicant els propers mesos a les webs oficials del festival (www.tarragonablues.com) i de la banda (www.thedrivetrains.com) a més de les seves respectives pàgines a les xarxes socials.

The Drivetrains la formen Marcel Redondo (bateria), Tom Mendy (contrabaix), Raül Cid (piano), Oscar Díaz (harmònica) , Jr Charley (guitarra i veu), Richard White (guitarra i veu).

Aquesta formació enregistrarà un disc, finançat a través de crowdfunding, a mitjans d’aquest estiu amb col·laboradors de la talla de Mud Morganfield, fill del llegendari Muddy Waters, i del mundialment reconegut productor Little Victor, premiat per l’acadèmia americana Blues Music Awards per la seva producció amb el bluesman de llegenda Louisiana Red.

Aquest projecte però no es queda només en un àmbit local sinó que té una projecció internacional completa.
Un cop enregistrat el disc, The Drivetrains té ja programada una gira amb dates per confirmar que començarà a Tarragona durant la sisèna edició del FITB, al novembre del 2015, i que s’allargarà durant tot el 2016 per Europa.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar