loader
menu

CIUTAT

Tarragona compartirà experiències 'smart' amb Sabadell i l'Hospitalet de Llobregat

El Circ Ciutat dijous, 26 de febrer de 2015

La Fundació Tarragona Smart Mediterranean City, i els Ajuntaments de Sabadell i de L’Hospitalet de Llobregat s'han compromès a compartir experiències en el món 'smart city'. Per això han signat un protocol d’intencions. La signatura s’ha fet en el context del Sabadell Smart Congress, una trobada anual de ciutats intel·ligents que enguany celebra la seva tercera edició.

El protocol té com a objectiu establir canals de comunicació institucionals entre les tres ciutats que contribueixin a impulsar projectes de ciutat intel·ligent. Cadascun dels municipis aportarà els seus coneixements en relació amb un projecte smart, a fi que les altres dues ciutats el puguin replicar.

En el marc del protocol, els tres signants es comprometen a impulsar les “smart regions” de les quals forma part cada ciutat. L’Àrea Metropolitana de Barcelona, de la qual forma part L’Hospitalet de Llobregat; el Clúster TIC Catalunya Sud, del que forma part Tarragona, i l’Àmbit B-30, per part de Sabadell.

El Tinent d'Alcalde Javier Villamayor ha estat l’encarregat de signar el protocol com a director de la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. A més, Villamayor ha participat com a ponent a la taula rodona d’alcaldes i tècnics municipals al voltant de les ciutats intel·ligents que s’ha celebrat al congrés, organitzada per la RECI (Red Española de Ciudades Inteligentes).

Foto: Fundació Tarragona Smart City


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar