loader
menu

El PP de TGN convoca la societat civil perquè els ajudi a construir 'un programa guanyador'

El Circ dijous, 26 de febrer de 2015

El Partit Popular de Tarragona està acabant de donar forma al seu programa de cara a les municipals, i el dissabte 28 reunirà experts en diferents matèries per mirar d'incorporar-hi noves propostes. Es tracta del IV Fòrum Tarragonisme i Model de ciutat, el nou 'laboratori d'idees' d'Alejandro Fernández i tot el PP tarragoní.

L'acte se celebrarà a la sala d’actes de la cambra de comerç de Tarragona, i segons el portaveu adjunt del PP a l'Ajuntament de Tarragona, Jordi Roca, "ha de servir per construir un programa guanyador, amb les idees dels millors experts en diferents temàtiques”.

La jornada es dividirà en dues ponències. La primera, a càrrec de l’enginyer de camins Joan Miquel Carrillo, tractarà la proposta de reforma del front marítim urbà de Tarragona. La segona, a càrrec de l’arquitecte Enric Casanovas, es titula "Cap a una preservació efectiva del centre històric de Tarragona".

Roca ha destacat que “aquest fòrum ha servit sempre per anar desenvolupant en els últims anys una alternativa de govern a Tarragona, que passa per una profunda transformació de la ciutat sobre la base de l'actualització i posada al dia del tarragonisme polític”.

“En fòrums anteriors hem marcat no només el nostre projecte i alternativa, sinó també l'agenda política tarragonina: temes com la capitalitat sanitària, la capitalitat posada en risc amb les vegueries i l'estratègia per defensar-la, la necessitat de cura de l'espai urbà, façanes, edificis abandonats, la Marca Tarragona i com projectar-la al món... tots, absolutament tots aquests temes sorgeixen arran de debats formulats en el nostre fòrum”, ha explicat.

Respecte al programa d’aquesta quarta edició, Roca ha recordat que “aquests fòrums han comptat sempre amb participants de prestigi de la societat civil de Tarragona, la qual cosa demostra que l'alternativa d'Alejandro és una alternativa guanyadora, amb vocació de guanyar les eleccions i fer-ho amb el millor programa, elaborat pels millors experts. Cap altre partit està avui en disposició d'oferir aquest bagatge de projecte de ciutat construït pacientment en 6-7 anys i que ha de substituir a l' esgotat de Ballesteros”.

La clausura anirà a càrrec de l’alcaldable popular, Alejandro Fernández.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar