loader
menu

La CUP decidirà el seu programa electoral en vuit jornades temàtiques durant el mes de març

El Circ diumenge, 01 de març de 2015

La CUP de Tarragona arrenca la maquinària de cara a les municipals. Tal i com va ja va decidir en l'assemblea oberta del passat 20 de febrer, durant el mes de març celebrarà tot un seguit de jornades temàtiques per a configurar el programa per a les eleccions del 24 de maig. El mètode, com sempre, serà emprant una metodologia participativa.

La CUP de Tarragona considera que "el programa electoral ha de configurar-se per al poble i des del poble", és per això que tot i que les jornades són obertes a tothom que hi vulgui participar, a cada trobada hi convidaran expressament a entitats o persones que han treballat cada temàtica.

En total, hi haurà vuit jornades programàtiques, dues per setmana. Aquesta setmana tindran lloc les jornades sobre "feminisme i alliberament sexual" i sobre "model urbà i mobilitat", el 3 i 5 de març, respectivament.

Tenint en compte que aquesta és la setmana en la que es commemora el Dia Internacional de la Dona Treballadora, la candidatura independentista ha considerat interessant obrir aquest cicle de jornades amb la que es centra en aquesta temàtica.

Així, el dimarts 3 de març al Casal Popular Sageta de Foc, membres de col·lectius com Cau de Llunes (AFRT) i H2O, així com membres que havien participat del col·lectiu Brot Bord, "activistes que porten anys fent una tasca important en la igualtat de gènere i l'alliberament LGTBI", hi duran la seva visió particular sobre com traslladar les seves reivindicacions en clau propositiva i municipalista.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar