loader
menu

La regidora Victòria Pelegrin (PSC) també deixarà la política quan s'acabi el mandat

El Circ dilluns, 02 de març de 2015

Només quatre dies després que la regidora del PSC de Tarragona Carme Crespo va anunciar oficialment que deixarà la política després de les eleccions del 24 de maig, ha arribat el torn de la seva companya de grup Victòria Pelegrín. L'actual responsable de Llicències ha utilitzat la mateixa fòrmula que Crespo, un comunicat, per acomiadar-se.

Ballesteros i Pelegrín. / circdetarragona.com

Pelegrín, que sempre s'ha mantingut en una discreta segona línea, ha explicat que ja tenia presa la decisió feia mesos, però que avui, dilluns 2 de març, ho ha consensuat amb una reunió també amb l'alcalde, tal com va fer Crespo.

Pelegrín, professional del sector financer, ha començat el comunicat recordant que "durant aquests dos mandats he estat dedicada íntegrament a la vida política. Els canvis i la gran transformació que, mentre tant, ha patit el sector financer, àmbit de la meva professió, han estat molt grans i profunds, i fan del tot necessari no postergar durant més temps la meva reincorporació si vull reprendre la meva activitat professional allí on la vaig deixar per integrar-me a l’equip de l’Alcalde Ballesteros".

Pelegrín s'afegeix a Carme Crespo i a Paco Zapater. En els propers dies Joan Sanahujes també podria seguir els mateixos passos que les seves companyes de grup municipal socialista.

Llegeix el comunicat íntegre en el document adjunt.


Documents

Comunicat Victòria Pelegrin


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar