loader
menu
circdetarragona_AD
circdetarragona_AD

Una delegació d'eurodiputats visita instal·lacions petroquímiques de TGN

El Circ Ciutat dimarts, 12 de febrer de 2013

La delegació s'ha reunit amb l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros, el president del Port de Tarragona, Josep Andreu, el president de l'AEQT, Joan Pedrerol, i el rector de la URV, Francesc Xavier Grau.

Els eurodiputats que s'han desplaçat a Tarragona juntament amb autoritats de la ciutat/ cedida

La comissió d'Indústria, Investigació i Energia (ITRE) del Parlament Europeu ha enviat una delegació dels seus membres a Tarragona i Sevilla. Els eurodiputats s'han reunit amb les autoritats locals i amb representants de la indústria per examinar l'impacte de la crisi econòmica. Aquesta visita té lloc en un moment en què la Unió Europea ha d'aprovar el pressupost per al període 2014-2020 i fixar les diferents partides, entre elles el programa Horitzó 2020, que ha de fer front als reptes socialsindustrials i d'excel·lència en el camp de la innovació i del coneixement. La delegació ha visitat el Port de Tarragona, les instal·lacions petroquímiques i el Centre Tecnològic de la Química de Catalunya (CTQC).

La delegació està presidida per Amalia Sartori (Itàlia, PPE), presidenta de la comissió d'Indústria, Investigació i Energia del Parlament Europeu, i la composen Kathleen Van Brempt (Bèlgica,S&D), Lena Kolarska-Bobinska (Polònia, PPE), Zofija Mazej Kukovic (Eslovènia, PPE) i Lambert Van Nistelrooij (Països Baixos, PPE), així com els eurodiputats espanyols membres de la comissió ITRE Pilar del Castillo (PPE), Salvador Sedó (PPE), Josefa Andrés Barea (S&D), Maria Badia (S&D) i Teresa Riera (S&D), ponent per a Horitzó 2020 al Parlament Europeu.

Els eurodiputats també han mantingut trobades amb autoritats locals i representants de la indústria. L'Ajuntament de Tarragona també ha fet a la delegació una presentació dels projectes Mediterranean Smart Cities 2017 i dels Jocs Mediterranis Tarragona 2017.


circdetarragona_ADcircdetarragona_AD

Comentaris

circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar