loader
menu

CULTURA I PATRIMONI

El Circ i Europe Direct TGN posen en marxa un 'euro xat'

El Circ Cultura i patrimoni dimecres, 04 de març de 2015

El Circ i Europe Direct TGN posen en marxa un euro xat per tractar diferents assumptes i problemàtiques d'interès per als joves. Serà en clau tarragonina, però sobretot en clau europea, i organitzat per Europe Direct TGN.

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

Circdetarragona.com

Els joves que prendran part en les converses creuades tenen relació i vincle amb Tarragona, ja que hi treballen, fent pràctiques, o bé hi estudien gràcies a una beca Erasmus. El primer debat a tres bandes tracta sobre mobilitat i hi han participat tres joves de Portugal, Bèlgica i.Azerbaidjan. Clicant en el document adjunt podreu consultar la conversa, tant en anglès (V.O.) com en català.

La mobilitat transnacional a fi d’adquirir noves competències, és, sens dubte, una de les millors formes de millorar l’ocupació laboral entre els joves i el seu desenvolupament personal. Les empreses reconeixen i valoren aquests beneficis.

En el context de la crisi econòmica internacional actual, la Comissió ha destacat la importància de les inversions en educació i formació. A la UE hi ha una llarga tradició de foment de la mobilitat en la formació, mitjançant diferents programes i iniciatives, especialment el Programa Erasmus, avui anomenat Erasmus+.

Des d’Europe Direct Tarragona també es vol contribuir a animar als joves a incloure la mobilitat transnacional dins dels seus objectius més immediats i per això, juntament amb El Circ posa en marxa un euro xat on es donaran a conèixer experiències concretes de joves d'arreu d'Europa i amb vinculació a Tarragona.

Cyrielle Marlet, de Bèlgica, i Ana Nogueira, de Portugal, estan fent pràctiques laborals al centre d’informació Europe Direct Tarragona gràcies al programa Eurodysee, que fa intercanvis de joves que busquen feina entre diferents regions de la UE. Les dues, a més, en la seva etapa de formació universitària van ser estudiants del programa Erasmus. Zarafshan Musayeva, d'Azerbaidjan, ha començat un Erasmus a la URV aquest 2015.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar