loader
menu

CIUTAT

Albert Abelló desacredita el concurs d'idees per al Jaume I: 'és un frau'

El Circ Ciutat dimecres, 04 de març de 2015

Albert Abelló ha tornat a carregar públicament i altre cop amb contundència contra la tasca de l'equip de govern del PSC i de l'alcalde Ballesteros en particular. Només uns dies després que l'Ajuntament presentés el gran procés de participació ciutadana i el posterior concurs d'idees per al pàrquing Jaume I, l’alcaldable de CDC, Albert Abelló, l'ha qualificat directament de "frau".

Foto: campanya Albert Abelló

Abelló lamenta que el govern socialista "jugui amb la il·lusió dels ciutadans" convocant un concurs d’idees per decidir el futur del pàrquing Jaume I. Segons el candidat de CDC, "gairebé un 50% de la superfície de la instal·lació, que compta amb 12.000 metres quadrats, no es pot destinar a ús de pública concurrència, és a dir, segons la llei, no es pot destinar als següents usos: cultural (restauració, espectacles, reunions, esports, esbarjo, auditoris, jocs i similars), religiós o de transport de persones".

Per això, considera que no servirà per a res: “Sempre he defensat la participació ciutadana, però aquest concurs d’idees és un frau. Els ciutadans s’engrescaran a proposar i dibuixar diferents projectes i la realitat és que, legalment, l’espai no pot acollir projectes on les persones siguin les protagonistes”, manifesta Abelló.

La proximitat amb els comicis del 24 de maig, segons Abelló, fa que el concurs d'idees proposat sigui "vergonyós i de molt poca honestedat". “El govern socialista ha tingut vuit anys per donar una utilitat al Jaume I, i ara, a 80 dies de les eleccions, Ballesteros proposa un concurs d’idees”, ha assenyalat l’alcaldable de CDC.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar