loader
menu

CIUTAT

Més d'una vintena de restaurants promocionaran la Gamba de TGN

El Circ Ciutat dijous, 05 de març de 2015

La Gamba de Tarragona continua la seva promoció. Vint-i-quatre restaurants de la ciutat participaran, del 13 al 29 de març, a les I Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Tarragona, organitzades pel Patronat Municipal de Turisme, el col·lectiu Tarragona Gastronòmica i Vins i Cava Adernats, amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors i del Port de Tarragona. La creació d’aquesta acció gastronòmica vol fer justícia a aquest excel·lent producte, en el marc de la recent creació de la marca Gamba de Tarragona.

Dels vint-i-quatre restaurants participants, una vintena oferiran un plat a 1,5 euros, en el què se serviran 150 grams de Gamba de Tarragona bullida o a la planxa, maridada amb dues copes de vi o cava Adernats. Els restaurants són
Al Natural, Barquet, Cocvla, Degvsta, De Vins, La Cantonada, Lola Tapes, Passadís, Sadoll Restaurant, Sirco Airlines i Xamfrà del Fòrum, Ares, Balandra, El Llagut, El Terrat, Palau del Baró, Racó de l’Abat, Txar3verd, AQ Restaurant i Xaloc

Així mateix, vuit restaurants oferiran també menús selectes a 38 euros amb un entrant, tres plats de Gamba de Tarragona, postres i mitja ampolla de vi o cava Adernats (una ampolla sencera per cada dos menús). Són Àpats Quattros, Ares, Balandra, El Llagut, El Terrat, Palau del Baró, Racó de l’Abat i Txar3verd.

Finalment, cinc restaurants oferiran el menú estrella de 50 euros. Consisteix a degustar un entrant, quatre plats amb Gamba de Tarragona, postres i mitja ampolla de vi o cava Adernats (i una ampolla sencera per cada dos menús). Són l'AQ Restaurant, Arcs Restaurant, Ca l’Eulàlia, Restaurant Manolo i Xaloc) et proposaran gaudir d’allò més amb uns menús excel·lents a 50€ en els què podràs

La regidora de Comerç i Turisme, Patrícia Anton, ha comentat que “la Gamba de Tarragona és un excepcional aliment que massa vegades ha arribat al consumidor amagat o camuflat sota altres marques que, fins ara, han estat millor situades en l’imaginari del consumidor o del venedor. Per aquest motiu, la creació de la marca Gamba de Tarragona i la celebració d’aquestes jornades volen restituir aquest producte excepcional i fer-li justícia”, ha afegit Anton.

Accions paral·leles
D’altra banda, la pàgina de Facebook de TarragonaTurisme sortejarà cada dia, del 13 al 25 de març, un 2x1 per gaudir dels tretze menús amb Gamba de Tarragona. Cada matí es plantejarà una pregunta relacionada amb les jornades i entre tots els participants que responguin correctament a la qüestió, se sortejarà el 2x1.

Paral·lelament, també s’han presentat els dos vídeos promocionals de la Gamba de Tarragona que han elaborat els fotògrafs Rafael López-Monné i Rafa Pérez, que expliquen el cicle de la gamba, la seva relació amb la ciutat i maneres de cuinar-la.

Aquests vídeos es podran veure a partir d’avui al canal YouTube de TGNturisme i també es penjaran a la pàgina web i al canal Vímeo de TGNturisme.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar