loader
menu

CIUTAT

L'entorn del Francolí guanyarà un miler d'arbres amb la 4a Plantada popular de Repsol

El Circ Ciutat divendres, 06 de març de 2015

Per quart any consecutiu, l’Associació Aurora i la Fundación Repsol, amb el suport de l’Ajuntament de Tarragona, organitzen una plantada popular amb voluntariat al riu Francolí el proper 21 de març. A l’edició d’enguany es plantaran 1.000 arbres i arbustos. Es treballarà, també, en un tros del terreny de l’any passat per reforçar les plantacions que s’hi van fer.

L'activitat es farà el proper 21 de març, i les inscripcions es poden fer online, a través de www.reforestatgn.com, i també per telèfon

Josep Bertran, responsable de comunicació de Repsol a Tarragona, i Jaume Santos, director de l’Associació Aurora, han presentat l’edició de la Plantada d’enguany.

Els objectius d’aquesta iniciativa són integrar socialment i laboral a col·lectius de persones en risc d’exclusió social, millorar l’estat ecològic d’un tram del riu Francolí al seu pas pel municipi de Tarragona i fomentar el voluntariat ambiental a la ciutat.

LOCALITZACIÓ

Aquest any la Plantada Popular es farà al tram del Riu Francolí entre el pont de Santa Tecla i el pont de l’A7, a 300 metres aigües amunt del pont de Santa Tecla.

Aquest tram de riu és un espai molt proper a la ciutat de Tarragona i als seus habitants, un espai molt freqüentat per persones que busquen un indret agradable de passeig, per fer esport o simple-ment gaudir de la natura ben a prop de la seva ciutat.

COM INSCRIURE’S

Els interessats en participar en la 4a Plantada Popular podran inscriure’s de dues maneres: o bé introduint les dades personals (nom i cognoms, telèfon i correu electrònic) a l’apartat d’inscripcions del web www.reforestatgn.org, o bé trucant al telèfon 977 52 02 05 (de dilluns a divendres, de 9 a 14h i de 15 a 17h).

ELS ORGANITZADORS

L’Associació Aurora és una entitat sense ànim de lucre, que té com a finalitat la integració social i laboral de persones afectades de malaltia mental, així com el recolzament i l’atenció dels seus familiars. Entre les diferents activitats que desenvolupa Aurora destaca l’execució de projectes de recuperació d’espais fluvials.

Fundación Repsol és l'expressió de la vocació de responsabilitat social de Repsol i del seu voluntari compromís amb la millora sostenible de la societat, especialment on la companyia desen-volupa les seves activitats industrials. Les seves actuacions i projectes s'articulen al voltant de l'Energia Social i es constitueix com el nexe d'unió entre les necessitats de la ciutadania i la voluntat social de la companyia. Fundació Repsol és Energia Social en les seves diferents expressions dels valors del compromís i la solidaritat. Compromís i solidaritat amb les persones, amb el planeta, amb els col·lectius desfavorits, amb la integració i amb la diversitat.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar