loader
menu

L'advocat i president veïnal de Llevant, Carles Pedreño, refusa l'oferiment de Ballesteros i s'incorpora a la llista d'Abelló

El Circ divendres, 06 de març de 2015

L'advocat i economista Carles Pedreño, i des de fa quatre anys president de la federació veïnal de Llevant anirà a la llista d'Albert Abelló. Segons ha publicat el digital tarragona21.cat, el líder veïnal s'incorpora a la candidatura del candidat de Convergència Democràtica. El fitxatge de Pedreño per l'equip d'Abelló ha arribat després de refusar l'oferiment de l'alcalde Ballesteros perquè anés a la llista del PSC.

Fonts ben informades han explicat al Circ que l'advocat es va reunir personalment amb l'alcalde per dir que no acceptava la seva proposta. Li volia dir en persona. Un cop descartada l'opció del Partit Socialista, Pedreño va acceptar anar a la llista d'Abelló, on el seu perfil professional d'advocat i economista té molt més pes que el de representant veïnal.

Carles Pedreño és el segon per la dreta, entre la regidora Ivana Martínez i l'alcalde. / tarragonaradio.cat

Segons ha pogut saber El Circ, Pedreño serà un dels puntals de la candidatura i serà el responsable de l'àrea d'Economia i Hisenda del programa d'Abelló. Tot i que es desconeix quin número ocuparà, serà dels cinc primers, i això posa de manifest el seu pes en un hipotètic equip de govern liderat per Abelló.

Pedreño entra al 'nucli dur´ de la candidatura convergent, cosa que al PSC difícilment hauria pogut fer. Fonts ben informades han assegurat al Circ que l'interès del PSC per tenir-lo a la llista podria tenir més relació amb el seu càrrec dins de la federació veïnal.

A més, el refús a l'oferiment de Ballesteros també podria estar originat pels incompliments de l'Ajuntament amb l'àrea de Llevant. Segons va assegurar el mateix Pedreño, ara fa uns dies, existeix un document signat amb el consistori per executar millores a la zona, però que quasi no s'ha fet res. L'anunci de l'alcalde d'ubicar un auditori de música als terrenys de la Savinosa van acabar d'empipar Pedreño; això sí, com a president veïnal. Com a economista i professional de lleis, ha decidit emprendre l'aventura amb Albert Abelló.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar