loader
menu

CIUTAT

Un incendi en un pis de la Floresta provoca vuit ferits lleus i obliga a desallotjar 50 veïns

El Circ Ciutat dimarts, 10 de març de 2015

Els Bombers de la Generalitat van treballar la nit passada en un incendi d'un habitatge al barri de la Floresta, i que va provocar 8 ferits. L’avís va arribar a les 21.18 hores del dilluns 9 de març, i l'incendi afectava un pis del carrer Ginesta, 17.

Foto: @almudenamumoma

Les flames van cremar totalment el menjador d’un pis ubicat a la tercera planta d’aquest edifici, que en té 5. En total es van mobilitzar 10 dotacions dels Bombers, que van poder controlar l’incendi a les 22.15 hores. A partir d’aquell moment van començar les tasques per ventilar el pis i les plantes superiors, molt afectades pel fum.

Com a mesura preventiva, i mentre treballaven els Bombers, es va haver d’evacuar el bloc, on hi viuen unes 50 persones. L’incendi, l’origen del qual encara no s’ha determinat, va afectar també la façana de l’edifici; entre les plantes 3 i 5. L’estructura, però, no va quedar malmesa, tot i que el foc va fer caure un envà i un fals sostre del pis sinistrat.

En total, 8 persones varen haver de ser ateses. Set d’elles, per inhalació de fum, que van ser evacuades a l’hospital Joan XXIII (3 persones), a Santa Tecla (3 més) i a l'Hospital de Sant Joan, de Reus, (1 persona). Un bomber va haver de ser atès in situ per cremades de primer grau (superficials) en una mà.

Un cop extingit l’incendi, es va determinar que els veïns de les plantes 3 a la 5 no passarien la nit a les seves cases; en total, 15 persones. Sí que ho van poder fer els de les plantes inferiors. Els Bombers es varen retirar del servei a les 00.42 hores.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar