loader
menu

Laia Estrada encapçalarà la llista de la CUP a Tarragona

El Circ dimecres, 11 de març de 2015

La CUP de Tarragona ja ha fet públic el seu cap de llista per a les municipals del 24 de maig. Es tracta de Laia Estrada, militant combativa del partit i membre del Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública. Estrada, que de moment és l'única dona entre la resta d'alcaldables confirmats, ha fet també un treball força intens els darrers anys a l’organització feminista Cau de Llunes i a l'organització independentista i socialista Endavant (OSAN).

D'esquerra a dreta, Conchi de Tera (4), Jordi Martí (2), Laia Estrada (1) i Marc Ferré (3). / cup tarragona

Laia Estrada. / cup tarragona

El segon lloc l’ocuparà Jordi Martí Font, també militant de la CUP de Tarragona i vinculat a diversos moviments socials en àmbits com l'antimilitarisme, el moviment llibertari i el sindicalisme en defensa de l’ensenyament públic i de qualitat.

El número 3 de la llista serà serà per a Marc Ferré, cap de llista a les municipals de 2011, i que ha participat de moviments antimilitaristes i independentistes com ara Maulets o Tarragona Decideix, del qual va ser un dels impulsors.

En el quart lloc també hi haurà una persona molt combativa: Conchi de Tera, membre del sindicat CGT i treballadora incansable per la defensa de la sanitat pública a l'Hospital Joan XXIII. Va ser l'altaveu del Grup de Treball durant les manifestacions perquè Hemodinàmica obrís les 24 hores del dia.

La llista es va configurar en el si de la CUP de Tarragona, un espai en què es troba gent procedent i militant de diversos moviments socials de la ciutat, des de la defensa de la sanitat i l'educació públiques, fins als antimilitaristes o la solidaritat internacional.

La configuració de la resta de la llista es farà durant el mes de març i s’espera que sigui ja a l’abril quan es faci pública.

En les eleccions municipals de 2011, la CUP va obtenir 1099 vots, amb el 2,8 per cent dels vots, i es va quedar sense representació a l'Ajuntament.

Segons la Candidatura d'Unitat Popular, el municipi és l'àmbit d'intervenció bàsic de la CUP i la seva forma d'intervenir és tenint sempre un peu al carrer i un altre en les institucions per tal de transformar-les portant-hi les lluites populars.


circdetarragona_AD
circdetarragona
Anterior
Següent
Per tal de poder millorar els nostres serveis utilitzem cookies de tercers. Si continua navegant considerarem que accepta la seva utilització. Més informació aquí. Tancar